Smali.me

lpetrov

New member
Пуснах новата версия на сайта за смаляване на адреси, ще се радвам да дадете мнение какви нови неща да добавям към него (като екстри).

http://smali.me

Поздрави,
Любомир Петров

Re: Smali.me

Дизайнът е страхотен - щом Емил го е правил, няма как да не е.
Можеш да добавиш екстра потребителят да има възможност сам да си избира разширението. Примерно ми се иска да си смаля адреса до smali.me/seo

Според тоя сайт Firefox 3.0.15 е стар браузър. Нещо не съм съгласен с тази теза...

Което означава че е поддържан към момента. Дори и да не беше с какво това го бърка твоя сайт?

Щото аз имам и Опера, Сафари и IE6 и разлика по отношение на сайта не виждам. Да не говорим, че детекцията на версията е ненадеждна и не е съвместима с много от не-най-популярните браузъри. Където не сработва правилно.

Вече никъде не работи, та може и да си я махнал.

Не съм я махал. Детектването е стандартно и е с цел да стимулира потребителите да използват _последна_ версия на browser-ите.
Не значи, че сайта няма да работи, а значи, че сайта може да не работи перфектно, така че може да не и обръщаш чак толкова внимание 🙂
Сложих я заради IE6, защото там е .. кофти положението и то много.

То май така е направено... но и за случайте, когато се ползва стара версия на FF също е проблемно (имам познати с фф2 😕)

Back
Горе