SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

SeoLab
Реакции
180

Профилни постове Последна активност Постове Относно

  • Здравей!
    Четох форума и прегледах блога ти (http://seomaster-bg.blogspot.com/) и ми прави впечатление , че си на ти със SEO. Имам следното питане:
    Горе долу за каква сума месечно би могъл да изкараш сайт, който в гугъл излиза на втора страница в първите резултати, да излиза на първа страница (по възможност над средата )?
    Думите, по които би се търсил сайта са: смарт сервиз, смарт авточасти, смарт автокъща, смарт.

    Благодаря предварително за отговора :)
    Мерси за отговора , а мога ли да се възползвам от твоята оферта за 50$, и да почвам ли да се опитвам да коригирам заглавията и описанията в 50-те директории в които съм добавил сайта си ? Преди час ти писах на q-то но не отговаряш.
    Здравей,
    Дай да решим проблема ти с недовършения сайт.
    Първо трябва да разгледам проекта.
    Второ да опишеш всички функционалности, които трябва да притежава сайта.
    И трето да решим, как ще се стимулираме :)
    Поздрави Мартин Русев
    Здрасти,
    Искам да те питам за едно прогонване на автомат за: http://lov4e.net
    Сайта е на български, дали опсанието и заглавието ще свършат работа като са на български? Приемаш ли Paypal за плащане? И кога ще го направиш ако се споразумеем?
    Здрасти.
    Да те питам знаеш ли някои от форума който се занимава със уеб дизайн?
    Здравей! Чудеса.Нет е мой сайт. На него пишат много автори и е възможно в миналото да са откраднали нещо. Ще ти бъда благодарен, ако ми посочиш къде са засегнати интересите ти, за да разрешим въпроса. Ако ли пък скоро са си позволили да гепят, без да се позоват, ще има наказания.
    Здравейте
    Търся човек с акаунт в Yandex.Money или Money@mail.ru или WebMoney - да платим 1 .RU домейн - плащам веднага по PayPal или ePay.bg - Sumata e 23.60 USD .

    Preporucha mi da se svurja s vas Dragomir Zhelev.
  • Зареждане…
  • Зареждане…
  • Зареждане…

Горе