£5 = 1 година UK хостинг

За: £5 = 1 година UK хостинг

Хубаво че това ти е първото мнение и плясна афф линк, ама да кажеш ти използваш ли ги? Отколко време? Даунтайм? Скорост? И тия неограничени неща не са съвсем неограничени ...

На мен ми хареса и се регистрирах. Изглежда добре, wp се инсталира от панела и кирилицата работи. За 5 лири нов C клас си е далаверка 🙂

Хубаво че това ти е първото мнение и плясна афф линк, ама да кажеш ти използваш ли ги? Отколко време? Даунтайм? Скорост? И тия неограничени неща не са съвсем неограничени ...

Ползвам ги от няколко дни тъй като промоцията е отскоро и затова не съм написал друг коментар за хостинга. Всички сме наясно, че неограничените неща не са съвсем неограничени... Благодаря за топлото посрещане, следващият път ще си помисля преди да плясна афф линк.

За: Re: £5 = 1 година UK хостинг

За: Re: £5 = 1 година UK хостинг

как стои въпроса с с добавените домейни. Може ли и колко сайта могат да се държат на хостинга?

Досега добавих 3, а по принцип пише че можеш да добавиш колкото си искаш, кога точно ще ти се скарат все още незнам нямам опит с тях 🙂

Аз през aff се регистрирах, изглежда интересно.

Re: £5 = 1 година UK хостинг

как го изкара реферал линка. нещо не мога да видя от къде да го взема. В описанието им пише че трябва с мейл, така ли си го взел?

Както на повечето сайтове, рефералните връзки са най-долу в сайта.

Back
Горе