Автоматично публикуване на артикули в WP

bulram

Senior Member
Здравейте, търсих дълго но не можах да намеря плъгин за WP, който автоматично да публикува артикули /bulk article publishing - automted content submitter/. Някакъв вариант през мейл клиент има ли?

Re: Автоматично публикуване на артикули в WP

Има. Ето ти безплатен инструмент който прави всичко това автоматично по емайл. Цялата тема е тук.

Самия ти въпрос да е плъгин и да публикува в някакъв блог, но да идват по емайл артикълите изключва варианта да е плъгин в същия блог. Не е плъгин за WP, за джумла е. От един инсталл можеш да разпращаш съдържание по график автоматично в до 150 блога. Линка е към безплатната версия защото има и платени.

Последно редактирано:

Следващия път пуснете по едно търсене в Google, ако опцията не ви изкара очите в админ панела🙂))

http://codex.wordpress.org/Post_to_your_blog_using_email

Никакъв plugin не трябва - то си го има в платформата.

Сега, малко по-обстойно. Имам WP тема. Имам 1000 поста за качване, имам и bulk_upload_sample.csv файл. Как мога, след като си подреда този файл, да си кача постовете? Просто не искам да ги качвам ръчно, понеже тази операция ще се повтори 2 пъти. Искам да си създам шаблон, който да ползвам.

Сега, малко по-обстойно. Имам WP тема. Имам 1000 поста за качване, имам и bulk_upload_sample.csv файл. Как мога, след като си подреда този файл, да си кача постовете? Просто не искам да ги качвам ръчно, понеже тази операция ще се повтори 2 пъти. Искам да си създам шаблон, който да ползвам.

Имам идея, но не знам до колко ше сработи. Влизаш във WP-admin-a и просто импортваш създаден от тебе файл. Тва CSV, обаче, трябва да се превърне в XML, който отговаря Wordpress backup. Кода на XML файла можеш да го разгледаш като експортнеш бекъпа. Примерен код:

Код:
	<title>How to use false beard</title>
		<link>http://domain.wordpress.com/2001/01/01/how-to-use-false-beard/</link>
		<pubDate>Tue, 01 Jan 2001 09:00:00 +0000</pubDate>
		<dc:creator><![CDATA[author_name]]></dc:creator>

<category><![CDATA[my_category]]></category>

<category domain="category" nicename="my_category"><![CDATA[My Category]]></category>

<category domain="tag"><![CDATA[My Category]]></category>

<category domain="tag" nicename="beauty"><![CDATA[My Category]]></category>

<guid isPermaLink="false">http://mydomain.wordpress.com/?p=25</guid>
		<description></description>
		<content:encoded><![CDATA[Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  Text  ></content:encoded>
		<excerpt:encoded><![CDATA[]]></excerpt:encoded>
		<wp:post_id>25</wp:post_id>
		<wp:post_date>2011-01-04 09:28:25</wp:post_date>
		<wp:post_date_gmt>2011-01-04 09:28:25</wp:post_date_gmt>
		<wp:comment_status>open</wp:comment_status>
		<wp:ping_status>open</wp:ping_status>
		<wp:post_name>how-to-use-a-false-beard</wp:post_name>
		<wp:status>publish</wp:status>
		<wp:post_parent>0</wp:post_parent>
		<wp:menu_order>0</wp:menu_order>
		<wp:post_type>post</wp:post_type>
		<wp:post_password></wp:post_password>
		<wp:is_sticky>0</wp:is_sticky>
								<wp:postmeta>
		<wp:meta_key>jabber_published</wp:meta_key>
		<wp:meta_value><![CDATA[1294133307]]></wp:meta_value>
		</wp:postmeta>
		<wp:meta_key>_edit_last</wp:meta_key>
		<wp:meta_value><![CDATA[19286735]]></wp:meta_value>
		<wp:meta_key>_edit_lock</wp:meta_key>
		<wp:meta_value><![CDATA[1300783918:19286735]]></wp:meta_value>
							</item>

Вероятно си има скрипт, който да ти го направи това нещо. Ако си запознат малко с програмирането все ще измислиш нещо 😉 Все пак това е шаблон, който се повтаря и може да се генерира с PHP примерно.

А ето ти един плъгин, който аз лично не съм пробвал, но предполагам, че ще свърши работа: http://wordpress.org/extend/plugins/csv-importer/

Последно редактирано:

Back
Горе