SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Автомивка Лъки гр. Пловдив - Мошеници !!!

ваучери

New member
Закупих си ваучер от грабо за автомивка
Линк към офертата: Комплексно измиване на автомобил, плюс вакса против UV лъчи (разграбена оферта) | Grabo.bg Пловдив

Комплексно външно и вътрешно измиване на автомобил, плюс вакса против UV лъчи - за 6.90лв, вместо за 17лв
Бонуси към офертатаВсеки клиент, закупил ваучер, получава комплимент - ароматизатор за кола или чаша кафе.

2 пъти ходих до там и нямаше никой. Звънях и на телефон: 0898 628 463 но беше изключен!
Днес звъннах пак и ми казаха да заповядам когато имам възможност. След като колата ми беше "измита" по нея имаше черни следи от мръсотия. Човека който ми "миеше" колата не пожела да направи нищи по въпроса. След като ми съобщи, че е привършил го попитах няма ли да слага вакса, на което той ми отговори категорично, че няма да прави нищо повече. След което започна да ми повишава тон и едва ли не щеше да скочи да ме набие. Казах спокойно, без да повишавам тон, какво е написано във офертата и ако няма да ми слага вакса да си приспадне парите и да ми върне част от тях. Отсреща получих словесна нападка и явно разговора клонеше към бой. Реших да не се занимавам повече, пожелах на човечеца приятна вечер и си тръгнах!

Ето им е официалната страница: Автомивка Лъки гр. Пловдив, открита м. Март 2012г. - Easy Wash Автомивки на самообслужване с инсталации Easy Wash

Накрая като се прибирах установих, че една решетка от таблото на колата ми е счупена!
 
Последно редактирано от модератор:
Re: Автомивка Лъки гр. Пловдив - Мошеници !!!

Днес изглежда е денят на авто мошениците. А аз се занимавах с тези:

Автосервиз Петков - никога повече!

Съветът ми е да си търсиш правата. Пусни жалба в КЗП. Както се вижда, вършат работа хората.
 
Re: Автомивка Лъки гр. Пловдив - Мошеници !!!

Сайта не им се отваря, може ли онлайн? Аз работя от 7:30 до 17:30, от понеделник до събота. След работа обикновено оставам, тъй като аз трябва да приема работните места на всички и няма как да ходя на място. Специално заради тези умици днес давах зор за да си тръгна по-рано...
 
Re: Автомивка Лъки гр. Пловдив - Мошеници !!!

Може онлайн. Сайтът им от време на време пада, като паднат Blizoo, но ще се оправи.

Можеш да им пишеш и на info@kzp.bg, но по-добре през формата на сайта.
 
За: Автомивка Лъки гр. Пловдив - Мошеници !!!

За: Автомивка Лъки гр. Пловдив - Мошеници !!!

Това е пътя ... нека да стават "известни" всички мошеници.
80% от автосервизите са в сивата икономика! Без да настояваш, чакаш, търпиш и тн. никой не ти дава какъвто и да е документ.
Къде е държавата???
 
За: Re: Автомивка Лъки гр. Пловдив - Мошеници !!!

За: Re: Автомивка Лъки гр. Пловдив - Мошеници !!!

Към автора на темата: как ще коментираш твърдението че в сайтовете за групово пазаруване има само имекярски фирми и имекяри клиенти?
 
Re: Автомивка Лъки гр. Пловдив - Мошеници !!!

Първо се извинявам, че ползвам темата ти, но и аз искам да се оплача от един групов сайт!

Поръчах си въпросния продукт Оферта за София: USB охладител за лаптоп с 3 вентилаторна и неонова светлина само за 9,50 лв. вместо 18 лв. с 47 % отстъпка от promostoka.com! Викам си интерсна оферта, нека да пробвам! Сайта за групово пазаруване е на тези измамници -GRUPO.BG.(Наричам ги така, защото с такива оферти подвеждат клиентите си! ) Направих плащане през ипей, всичко ОК, получих си номера на ваучера, изпълних обяснението, което е дадено под офертата, изпратих имейл на тези измамници номер две - PROMOSTOKA.COM.(PROMOBOKLUK.COM) Никакъв отговор от тях. След два дни ми се звани на врата, викам си пристигна охладителя, отварям пратката и какво да видя... кутията една измачкана, оръфана все едно са я извадили от г*за си ама си викам голяма работа все ми е тая за кутията, отварям и какво да видя... вътре охладителя горния му ляв край изкъртен, огледах кутията, но така и не намерих счупеното парче, което означава, че не е счупен по време на доставката, а направо са ми го пратили такъв счупен! Друг е въпроса, че охладителя е пълен боклук, с уста да духам на лаптопа по-добре ще го охлаждам + пластмасата се гъни като лист хартия. Като сложа лаптопа отгоре и дотам.. не става за използване! Потресен бях просто, но се отказах да се занимавам с тези псевдо търговци... Та съвета ми е имайте едно на ум към сайтовете за групово пазаруване
 
Re: Автомивка Лъки гр. Пловдив - Мошеници !!!

Сигурно има измекярски фирми, но не на 100%. За купувачите не мога да коментирам тъй като не съм предлагал нищо в такива сайтове и няма как да изкажа мнение. Ако става дума за мен, аз не съм много по излизанията и реално ако нямаше такива сайтове тези пари щяха да отидат за нещо друго. До сега си взимах горе долу всяка седмица по 2 ваучера от някоя оферта, предимно за хапване. И го правех само защото приятелката ми недоволстваше, че сме като пенсионерите, от работа в къщи и никъде не ходим. След този случай с автомивката, при условие, че писах и на грабо и даже не благоволиха да ми отговорят, това ще са последните пари който ще видят от мен.
 
Re: Автомивка Лъки гр. Пловдив - Мошеници !!!

@mymall - а защо пазаруваш от сайт в който няма никакъв адрес на фирмата, която предлага стоките? Докато има балъци, ще има и тарикати. Всеки втори е направил онлайн-магазин с китайски стоки и върти бизнес.
 
Re: Автомивка Лъки гр. Пловдив - Мошеници !!!

Да си ъпдейтна темата.

След като писах на грабо от автомивката ми отговориха. Отрекоха, за част от нещата. Най-много ме издразни това, че собственика е 100% сигурен, че не можело служителя да е счупил решетката от таблото. Интересно как? И ми предложи да отида пак и да ми измият колата отново. Нямам нито времето нито намерение да се занимавам повече с това. Затова им отговорих, че за в бъдеще ще се въздържам да използвам услугите им. Да си вадят изводите сами, ако могат.

С това приключвам и тази тема, казах каквото имах да казвам.
 
За: Автомивка Лъки гр. Пловдив - Мошеници !!!

За: Автомивка Лъки гр. Пловдив - Мошеници !!!

Хаха направо си ги разцепил, тотален удар по ORM-то. Ще ми бъде интересна реакцията на Грабо, като видят този search резултат в google.
 
Re: За: Автомивка Лъки гр. Пловдив - Мошеници !!!

Re: За: Автомивка Лъки гр. Пловдив - Мошеници !!!

Важното е, че има резултат :rules:
Хайде честито да им е:)
Как от чисто българска тарикащина можеш да си навредиш на бизнеса:)
 

Горе