F flasher New member 15 Юни 2011 #1 От вчера немога да заредя админ панела на една Wordpress инсталация някой има ли идеи какво мога да проверя преди това си работеше без проблем
От вчера немога да заредя админ панела на една Wordpress инсталация някой има ли идеи какво мога да проверя преди това си работеше без проблем
freak Freak Media Group Ltd. 15 Юни 2011 #2 Re: Админ панела на Wordpress не ми се зарежда провери ли error_log какви грешки показва ?
F flasher New member 15 Юни 2011 #3 Re: Админ панела на Wordpress не ми се зарежда нищо няма там и този на WP и този в cpanel
hoolie New member 15 Юни 2011 #4 Re: Админ панела на Wordpress не ми се зарежда Каква грешка ти дава ? Сайт-а зарежда ли ти го ? пробва ли целия път да напишеш до админ панела? Не те логва или не стигаш до логин страницата ?
Re: Админ панела на Wordpress не ми се зарежда Каква грешка ти дава ? Сайт-а зарежда ли ти го ? пробва ли целия път да напишеш до админ панела? Не те логва или не стигаш до логин страницата ?
F flasher New member 15 Юни 2011 #5 Re: Админ панела на Wordpress не ми се зарежда ауууу ... прецаках се 🙁 сайта се зареждаше нормално а всичко в админа излизаше с бяла страница май е от някой плъгин защото като ги махнах и се оправи. но сега половината сайт наново трябва да го конфигурирам
Re: Админ панела на Wordpress не ми се зарежда ауууу ... прецаках се 🙁 сайта се зареждаше нормално а всичко в админа излизаше с бяла страница май е от някой плъгин защото като ги махнах и се оправи. но сега половината сайт наново трябва да го конфигурирам