SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Активиране на adwords ваучер

M

man0l

Guest
Мисля, че успях да активирам ваучера си, ама не зареди веднага парите. Трябва ли да изчаквам някакво време или не съм успял да го активирам?
Благодаря предварително
Редакция: Забравих да кажа, че не е приела картата ми системата, защото нямах пари, сега дадох наново да я приеме и изписа, че до 2 часа ще я активира?
 
Последно редактирано:
Re: Активиране на adwords ваучер

При мен снощи не приема картата в извлеченията си ми взема 2лв за операцията но все още ми дава че не може да работи с нея :(
Не успяхме да получим разрешение за плащане от вашата кредитна карта.
Опитайте се да извършите ново плащане, като посетите своята страница Плащания. Ако имате нужда от актуализиране на своите платежни данни, преди да извършите друго плащане, посетете своята страница Платежни предпочитания. Имайте предвид, че ако салдото ви стигне до нула, нашата система ще спре да показва вашите реклами автоматично, докато не направите ново плащане.
 
Re: Активиране на adwords ваучер

Ами ще изчакам да видя какво ще се случи :)
 
Re: Активиране на adwords ваучер

Активира се, като прие картата :) имам $59 зааредени
 

Горе