Аман от тъпите browseri на microsoft

uni-web

Banned
По тъпо и глупаво чудовище от microsoft internet expolorer не съм срещал никаде направо така го намразих че нямам думи моля малко help za css za ie6 на този сайт щото направо вече ми гръмна главата моля помогнете. Css файла може да видите тук http://www.photo-masters.uni-web.net/css/ie6style.css

Re: Аман от тъпите browseri на microsoft

А що не кажеш първо какъв е проблема?
Тука да виждаш ботове дето парсват css и търсят грешки?😉

За браузерите на MS отдавна сме го разбрали и ползвам алтернативни.

IE6 вече не се поддържа ни от MS, ни от девелопърите - за какъв член ти се бъхташ да го поддържаш?

При мен 90% от проблемите при фронтенд кодирането минават в занимавка с хакове и фиксове за IE6. Лошото е, че той горкият така и не ще да умре (ама как се моля ...).

Иначе какъв конкретно е проблемът ? Как да разбера кое точно имаш предвид от дългия CSS ?

IE6 вече не се поддържа ни от MS, ни от девелопърите - за какъв член ти се бъхташ да го поддържаш?

15% oт моите посетители са с ИЕ6..
Да не говорим, че имам 4 хита от ИЕ 5.5 според аналитикса. 😀

Бъговете под IE6 са еднообразни по принцип и с времето се свиква да не се правят или поне да се намират лесно.

Вече за JS-а си е по-голям шит май.

Това е хубаво, ама все още има немалък брой (невежи) потребители, които си го ползват и хич даже не сънуват да си ъпдейтнат версията на браузера.

От моите също и за съжаление не мога да ги накарам да си сменят browserite за това се бъхтя а проблема е такъв че просто вече цял ден се нервя с неговия css и все се бъгват нещата и другото интересно как може под мозила brewserite с изключение на опера всичко да варви с един css а под ie почти всяка версия да иска отделен otnostno opera i drugite na мозила разликата е много малка и е лесно ама под глупавият интернет експлорер всичко е с ивинение на думата от зад 🙁

Амм -uni-web- все още не се разбира какъв точно ти е проблемът.

Ами ако имаш симуларор или virtual box за да видиш сайта под ie 6 ще разбереш какво имам предвид дивовете се разместват всичко отива в на ... ушете си и направо не знам вече

Вместо да правиш по 100 css-a, пробвай с една малка JS магия "CSS BROWSER SELECT", не мога да ти дам точен хоумпейдж на проекта, но е безплатен и го има на доста места

ами аз browserite si gi selectvam s php това не е проблем проблема е че за ие specialno тр. да има различен css za ie6 и следващите версии както и да е дано колкото се може по скоро хората да се научат да си подновяват нещата, а колкото по бързо се научат да използват по доброто (FIREFOX) толкова по добре!!!!

Back
Горе