Амън от "seo" простаци

Re: Амън от "seo" простаци

Добре тогава по хубаво да си пускам adwords отколкото да се занимавам с глупави линкове и да си губя времето. Ефекта от adwords ще е 100 пъти по силен.

Точно на тая дума се съмнявам, ама хайде. SEO-то не е за всеки и за всичко. Това по-скоро е инвестиция в сайта, за да се позиционира някога.

За да си поръчаш SEO, трябва да си предприемач и да си готов да инвестираш много. И да не бързаш с резултатите - един ден всичко ще ти се върне.

Аз НИКОГА не съм щракал на реклама на AdWords - просто не ги забелязвам. А и защо да го правя, като Google ми ги класира по качество и доверие в лявата част?

Тук виждам само някакви хора, които си търсят причини да не направят нещо. С 10 000$ ще направя сайт с 2 пъти повече трафик от блог.бг. А вие такъв трафик може да гледате само по чуждите статистики.
Кво си мислиш, че аз не мога да изкарам пари и да си накупя линкове ли?
Суми от рода на 10 000$ звучат несериозно, а не моите изказвания. Аз искам да видя до къде може да се стигне в надлъгването. Ти не знам дали си закъсал с парите, но се съмнявам как може да се случи като получаваш колосални хонорари за SEO.

bgkulinar, а гаранция за тия пари даваш ли? Или си по схемата "човека взе парите и каза ще видим"?

Не разпитвам по фирми, които се занимават със SEO. Аз мога да си го направя и сам. Идеята беше, че отправям просто едно предизвикателство към вас, защото се водите елитни SEO-та. Това е просто един експеримент.

bgkulinar, а гаранция за тия пари даваш ли? Или си по схемата "човека взе парите и каза ще видим"?

Ако дава гаранции не го познавам вече 🙂 И ако посмее да дойде на сбирка на форума ще бъде звучно освирквам и замерван с ... пилешки дробчета... примерно 🙂

prezidenta отиди да си играеш другаде. SEO-то струва пари... не малко пари. Предизвикателства не може да ни отправяш така, предизвикателства си имаме достатъчно, примерно http://seocontest2008.uk.com/ Не искам да те обидя, но просто да знаеш, че в момента целия форум не те приема на сериозно и те смята за 13 годишен. Нямам идея на колко си в действителност, ако трябва да сме честни не ме и интересува. Както ти казах малко по-горе проучи как са цените в нашия бранш и тогава говори глупости. Може да седнеш и да прочетеш и сайта, току виж си научил нещо интересно и спрели да ти се подиграват всички. Без лоши чувства, просто като съвет ти го давам. Лично аз нямам нищо против теб, просто пишеш пълните глупости. И SEO само с пари не става... трябва и малко идеии и опит, дето се казва... "Не става само с ядене..." 😉

btw може и по фирмите да разпиташ за цени 😉 Бъди сигурен че ще ти отговорят същите хора, с които си пишеш в този форум 😉

Абе Мастер що се излагаш ти знаеш ли с кой говориш и на кой ги говориш тия глупости да седнел да прочете нещо и за опит на мен ще ми говори. Много ми е смешно как така говориш като не ме познаваш и не знаеш нищо за мен.
SEO контеста ще го видим до къде ще стигне. Видеото с разваления английски беше брутален хит в нашия офис!!!

"Не става само със SEO, трябва и акъл..."

Ама проблемът ни е, че всеки може и сам. Ако имаше сериозен бизнес, нямаше да имаш време САМ да си оптимизираш сайта. Щеше да знаеш и че винаги излиза по-евтино да се довериш на професионалист, отколкото да се блъскаш сам.

Абе какви са тия напомпени фрази без никакво покритие аз това не разбирам. Тва можеш да го говориш на клиентите ти които не разбират от интернет. На мен ми звучи смешно.
Не случайно тука сериозни хора не влизат. И ще ви кажа защо, смеят ви се. Говоря за хората с големите сайтове.

Моята теза е точно обратната. Сео-то се свежда само до линкове. Креативност my ass. Т'ва някой да уцели некой линкбайт не се смята за сео!
Мастере, що да няма гаранция бе? Аз не искам гаранция за първо място, а за определени страници. Или ти ми казваш, че дай да му изсипем на тоя по 10к за една година, пък к'вото стане? Така ли да го разбирам? Т'ва вече е смешно.

Иначе ви гледам в сеоконтеста колко сте напред. Един отбор юнаци, пък едвам до второто място ви стигнаха силиците. И всичко т'ва за 1000 долара. Ебати.

ти обичаш ли да си правят експерименти с теб ?

не вярвам някой тук да обича, имено затова и никой не взе насериозно темата.

та ... принципно няма невъзможни неща и блог не е толкова трудно да се изкара на топ позиция в google.bg (по стечение на обстоятелствата даже ми се е случвало преди месеци), по-важният въпрос е какъв ще е сайта който ти ще пуснеш. Ако е нещо свястно доста хора биха се наредили на опашка да ти правят оптимизацията или пък да ти стават партньори.

Иначе казано след :
Давам 500 лв. за първо място в google за ключова дума "блог"
трябваше да напишеш и за кой сайт става дума.

Не ми се вярва някой да се хване без да знае с какъв сайт трябва да работи

ти обичаш ли да си правят експерименти с теб ?

не вярвам някой тук да обича, имено затова и никой не взе насериозно темата.
работи

Всяка вечер по телевизията дават реалити шоута където си правят експерименти с хората срещу слава и пари.

Аз не случайно наблегнах няколко пъти на думата ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО! Защото е такова. А гаранция винаги трябва да има, щом казваш мога, щом искаш пари звучи адски непрофесионално да кажеш - стоим и чакаме пък да видим, квото стане.

Ами щом е предизвикателство дай сайта и ако ми хареса идеята ще го приема ... при това без да става дума за пари.

Но не забравяй че на ден всеки от нас (включая и ти има безбрай подобни предизвикателства).

Иди и събори НДК срещу 100 лева също е предизвикателство, но малко са тези дето ще се хванат 🙂 макар че като гледам реалити шоутата вечер започвам да се съмнявам дали лудите не са повече от нормалните 🙂

btw seocontest-a също е предизвикателство. при това далеч по-интересно от блог. и не знам защо hdm си мисли че става дума за пари. Напротив, това беше първият опит в който опитахме да играем като отбор. Резултатът не е впечатляващ за разлика от грешките които допуснахме, но в началото винаги е трудно.

Виж далеч по-лесно е да седиш отстрани и да плюеш. Това българите си го можем най-добре.

Kalin4y не е заяждане. Просто поправка, но защо в БГ когато някой ти показва грешките го смята за заяждане вместо да ти е благодарен не знам.

Най-обичам някой да ми обобщава за българите к'ви сме по принцип. Резултата показва, к'ви сте специалисти, нито повече, нито по-малко. И да, винаги става въпрос за пари. Особенно като гледам анкетата за доходите. Спокойно може да се направи едно заключение, че хората живеят на прага на бедноста във виртуалния свят. Как са в реалния, аз не знам, въпреки, че мога да предполагам. Но да ми говориш как всичко било за каузата, ми звучи смешно, не знам що е лошо да се признае, че се бачка за пари. Като в ББ, там никой не беше за парите, пък накрая щяха да се изядат.

а бе на заяждане ли го даваш ... аре фаштай пътя!
Според мен начина е да спрете да му отговаряте. позициите и на двете страни станаха ясни и в същото време постингите по-груби. Моето мнение че човека има право да пробва дали има ентусиасти, които искат да го направят за слава (или ако не са ентусиасти за сумата - може пък той да е получил задание от клиент и иска да се ориентира, което е нормално според мен). Иначе всеки си има достатъчно работа за да прави SEO на чужд проект които ще му отнемат много време а донесат малко пари.

Back
Горе