SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Ара Мюзик обявява конкурс за изработка на ново фирмено лого с награда 300 лева

Ара Мюзик обявява конкурс за изработка на ново фирмено лого с награда 300 лева. В логото трябва да присъства емблематичният папагал, както и цялото име на компанията. Конкурсът ще бъде активен в периода от 10.07.2014г. до 10.08.2014 г.
Всеки, навършил 18 годишна възраст, има право да участва в надпреварата. Участието може да е индивидуално или екипно. Предложенията ще се приемат във векторен и JPG формат на office@ara-bg.com до 10.08.2014 година. Креативните проекти ще бъдат оценени от жури, съставено от екипа на компанията.
Пълните условия на конкурса може да намерите на официалния сайт на музикалната компания: www.aramusic.bg
Победителят ще получи грамота и награда от 300 лв. Спечелилият проект, става притежание на „Ара Мюзик“ ООД, по силата на договор с автора, с който отстъпва правото за ползване.
Смяната на логото е първият етап от разработването на цялостна нова концепция за идентичността на компанията и начина й на работа. Новини и интересни факти около конкурса може да следите във фейсбук страницата и сайта на Ара мюзик.
 

Горе