Афилейт програма на Shopping.bg

Ето, че един от най-големите български интернет магазини също излезе с партньорска програма. И то с доста добри комисионни.

affsign.png

- Имате на разположение десетки професионални банери.
- Минималната сума за плащане е 50.00 лв.
- Плащането се извършва чрез банков превод.
- Реферал система, която ви носи допълнително 2% приходи от поръчките на вашите клиенти.

ЛИНК: http://www.shopping.bg/page/affiliate

Re: Афилейт програма на Shopping.bg

Добре изглежда. Не откривам обаче да пише за кои продукти какъв е процента. В условията пише само че "Процентът варира от 1.5% до 25%".
ЕДИТ: А дали ще има възможност да се отваря дадена категория през нашия линк вместо началната страница.

Последно редактирано:

Някак несериозно ми изглежда. Гледам коледната ви украса, чорапчето долу в десния ъгъл, снега по логото в главата, чувалчето за подаръци... как да приема на доверие, че всичко е върха. Коледа беше преди 2 месеца. Къде бяхте по време на именните дни през януари, по време на 14 февруари, идва 8-ми март...

хаха, pifa, аз не пускам афилиейт програма 😉 С това ямурлуче изкарах вече цяла година и повече дори. Търся някой да го преоблече с моряшка фланелка и капитанска шапка, а за фон пясък и море, но не съм намерил още 😀

едит: намерих лятна снимка 😀

Последно редактирано:

Ако все пак някои следи темата и се интересува 🙂 ето какви проценти се появиха в раздел профил, днес като се логнах:

GSM телефони: 1.50%
Очила: 20.00%
Парфюми: 5.00%
GSM аксесоари: 7.00%
Еротичен бутик: 10.00%
Авто аксесоари: 5.00%
Бижутерия: 7.00%
Спортен магазин: 7.00%
Часовници: 10.00%
За всички останали: 2.00%

Също разговарях с shopping.bg и се оказва че ще може да се препраща към дадена категория или продукт, само ще трябва да се включи афф кода в линка по някакъв начин (ще ги попитам като коя точно променлива в URL-a). И нещо което не пише в условията на ползване е че се създава кууки с 30 дни валидност. Освен това ми споменаха че работят по модул, който да показва автоматично избрани от нас продукти или нещо такова, което е добра идея.

Общо взето с този си пост отговорих на моите два въпроса от предния пост 😉

Back
Горе