SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Афилиейт - Канапе Студио - 20% от оборота!

get_peace

New member
Искате ли да предложите на посетителите си възможността да си купят уникални, персонализирани тениски, шапки, чаши и интересни аксесоари, като едновременно с това печелите 20 % комисионна от всяка продажба?

Станете афилиейт партньор на Kanapestudio.bg и вземете част от печалбата.

За Вас сме приготвили тематични банери, които да отговарят на интересите на аудиторията на Вашия сайт или блог.

Канапе Студио е с над десетилетие опит в изработването на персонализирани тениски, чаши, шапки и чанти с картинки на всякаква тематика. Цените на качествените ни продукти варират от 15 до 25 лева според вида на продукта и печата върху него, така че може да очаквате комисионни от 3-5 лева на продажба. Статистиката ни е показала че продаваме средно 1,4 продукта на всеки уникален потребител, който поръчва! Това означава, че някои потребители купуват по два продукта, а средната цена на поръчката е над 30 лева.

Потребителите ще могат сами да създават своите уникални продукти или да пазаруват лимитираните ни серии тениски. Пазарът за персонализирани продукти в момента расте.

Тениските с иронични и уникални надписи и картинки са неизменно продължение на интернет културата. Дайте шанс на потребителите си да се сдобият с желаната тениска- с тематична картинка, снимка или с крилата фраза от блога Ви. А защо да не ги напечатат на чаша за кафе?

Сложете добре таргетирани банери на Kanapestudio.bg и започнете да печелите сега!
http://kanapestudio.bg/bg_BG/page/affiliates
 
Re: Афилиейт - Канапе Студио - 20% от оборота!

хубаво, регнах се като потребител, регнах се като партньор... като кликвам на Партньорски панел, не става нищо....
 
Re: Афилиейт - Канапе Студио - 20% от оборота!

хубаво, регнах се като потребител, регнах се като партньор... като кликвам на Партньорски панел, не става нищо....

Заявките за афилиейта са ви приети колеги...
След понеделник ще започне активирането на партньорите.
Принципно сайта на КанапеСтудио е с нова версия и има миграция до понеделник. Стартирахме записването за афилиейта за да не губим време...
Всеки ще получи мейл с инфо за активноста на панела си.

Поздрави....
 
Re: Афилиейт - Канапе Студио - 20% от оборота!

кукита нещо пазят ли се..?

Кукитата са настроени за 30 дни но не е проблем да се удължи срока.
За нас е важно да има общи резолтати. Предходните системи с които работихме не бяха с този тип афилиейт... а с твърда сума за продажба.
Сега сме заложели 20% от оборота което е значително повече от предходните ни отношения с партньори. Надяваме се да плащаме добри девиденти с тази афилиейт система. В аванс мога да ви споделя че до 10 дни ще пуснем още един интересен проект на който афилиейта също е 20% от оборота.

Поздрави.....
 

Горе