SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Афилиейт кампания на Дамскобельо.bg в мрежата на Affiliateforme


LingaDore е холандска марка с тридесетгодишна история и традиция в производството на луксозно дамско бельо, бански и дрехи за свободното време.
Бранда за първи път стъпва на българския пазар на датата: 01.07.2010 г. с официален бутиков магазин на бул. Патриарх Евтимий 28.


LingaDore е рекламиран в няколко известни списания за мода, Bazaar, Cosmopolitan, Story и др., както и в интернет пространството.
Фен страницата във Фейсбук за България, е богата на информация и е взаимно свързана със сайта, което е изключителен плюс за задържане интереса на онлайн потребителите.

На 01.02.2013 успоредно с преместването на бутика на бул. Витоша 53 официално e открит и онлайн магазина „дамскобельо.bg”, работещ и предлагащ единствено артикули на марката.

Гамата на продуктите е изключително богата и атрактивна. Всеки сезон марката проивежда десетки невероятни предложения в няколкото модни линии:
- LingaDore fashion (фешън линии бельо)
- Moments (луксозно бельо)
- Daily (базова колекция бельо)
- Lounge (дрехи за свободното време)
- Night (нощници, пижами и др.)
- Beach (бански костюми)

Онлайн магазина на марката, разполага с висококачествени продуктови снимкови материали, съчетани с подробно и изчерпателно описание. Сайтът има нужните инструменти, за да функционира по най- удобният и качествен начин с онлайн потребителите. Има инструменти като:
- live chat
- zoom option
- опция за задаване на въпроси чрез допитване по официалния имейл адрес на магазина.
Тук можете да видите най-актуалните предложения и промоции, които текат непрекъснато.

За по-подробна информация можете да се свържете с LingaDore, на сайта: дамскобельо.bg или да посетите тяхната Facebook страница.

Кампанията в Affiliateforme:
Афилиейт кампанията на LingaDore е 10,5% комисионна от продажбите на сайта, реализирани от афилиейтите. Животът на бисквитките (Cookie Lifetime) е до 60 дни.
За повече подробности, моля свържете се с нас.


Кампанията стартира от 4 февруари 2014 година!
 
Последно редактирано от модератор:

Горе