SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Афилиейт кампания на ЕМ БИ ВИЖЪН в мрежата на Affiliateforme


Онлайн магазините за видеонаблюдение www.videonabliudenie-bg.com иwww.mbvision.net са част от групата магазини собственост на ЕМ БИ ВИЖЪН, които са специализиран изцяло във внос, дистрибуция и директни продажби на камери, ДВР рекордери и готови системи за видеонаблюдение.
За последните две години магазините за видеонаблюдение на ЕМ БИ ВИЖЪН се наредиха сред най-големите по отношение на предлаган асортимент от продукти онлайн магазини за видеонаблюдение. Разнообразието от предлаганите марки и модели се разширява ежемесечно, като продуктите, които се предлагат са не само от представители на марки от бранша като Sony, Samsung, Dahua, но и не малка част са собствен внос.


Това, което отличава магазините за видеонаблюдение www.videonabliudenie-bg.com и www.mbvision.net на ЕМ БИ ВИЖЪН са няколко неща:

- Първите, които предложиха на българските потребители възможност за онлайн консултация чрез онлайн чат по въпроси свързани с предлаганите продукти.

- Магазините на ЕМ БИ ВИЖЪН за видеонаблюдение бяха първите у нас, които предложиха на потребителите да закупят готови системи за наблюдение. По този начин, инсталирайки сам системата, клиента има възможност да спести средства, които би платил за монтажа.

- Възможност за поръчка по телефон, онлайн чат, през системата на магазините или по мейл
ЕМ БИ ВИЖЪН е една от първите фирми у нас, която предлага на клиентите си възможност да закупят видеонаблюдение на изплащане.

- Възможност за безплатна доставка и изпълнения на поръчките до 24ч.

- Програма за лоялни клиенти, които ползват допълнителни отстъпки пазарувайки техника за видеонаблюдение.



Какво можете да намерите в магазините за видеонаблюдение www.videonabliudenie-bg.com и www.mbvision.net на ЕМ БИ ВИЖЪН?

Камери за видеонаблюдение
Предлаганите камери за наблюдение са с високи резолюции от 600, 700твл. ЕМ БИ ВИЖЪН са първата фирма у нас, която вече предлага и 800твл като резолюция на камера за наблюдение. Всичко това ви гарантира високо качество на заснетото, както и детайлност на картината.

ДВР рекордери
ДВР-а е съществена част от една система за видеонаблюдение. Моделите, които се предлагат в магазините за видеонаблюдение на ЕМ БИ ВИЖЪН са от водещи марки, с възможност за запис при най-високите резолюции. Покупката не само на качествени камери на добри цени, но и ДВР рекордер с подобни параметри е сред основните предпоставки за изграждането на надеждна система за видеонаблюдение.


Висок клас техника за наблюдение
В тези категории са поместени продукти като IP камери, NVR рекордери и всичко нужно за изграждането на IP система за видеонаблюдение. Всеизвестен факт е, че IP камерите могат да предложат в пъти по-висока резолюция на заснемане, като започнем от 1,3 мегапиксела и достигнем до 5 мегапикселови камери.

Аксесоари за видеонаблюдение
Освен камери и записващи устройства изграждането на система за видеонаблюдение изисква ползването на кабели, захранвания, които са неизменна част от системата. ЕМ БИ ВИЖЪН предлагат в магазините си всичко необходимо като аксесоари за цялостното решение на една такава система за охрана.


Доказателство за професионализма, както и качеството на предлаганата техника за видеонаблюдение, отличното отношение към клиента и не на последно място – добрите цени и разнообразието, което се предлага в онлайн магазините на ЕМ БИ ВИЖЪН са многото лоялни клиенти и партньори на фирмата.
Всичко казано до тук, както и постоянната работа в насока българските клиенти да получават качествена техника за видеонаблюдение на възможно най-добрите цени са сред основните причини само за две години магазините на ЕМ БИ ВИЖЪН да се наложат на пазара у нас.
За контакти използвайте страниците на двата сайта: www.videonabliudenie-bg.com и www.mbvision.net, или Facebook страницата.

Кампаниите в Affiliateforme:

На всички афилиейт партньори на магазините за видеонаблюдение на ЕМ БИ ВИЖЪН предлагаме 5% комисионна при всяка продажба, живот на бисквитките (Cookie Lifetime) е до 60 дни.



За повече подробности, моля свържете се с нас.

Кампанията стартира от 3 февруари 2014 година!
 
Последно редактирано от модератор:

Горе