SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Афилиейт кампания на Шопинг Терапия в мрежата на Affiliateforme

Вече не е нужно да се чудите какво да облечете за официални поводи или за ежедневната ви визия. Оставете онлайн магазин за дамски дрехи и аксесоари Шопинг Терапия ® да се погрижи да бъдете STилни, ефектни и облечени с вкус. Защото онлайн пазаруването е бързо, сигурно и лесно.


Изживейте предстоящите празници с новата колекция на онлайн магазин за дамски дрехи и аксесоари Шопинг Терапия ®. Екипът му бе вдъхновен от гардероба на звездите и подбра за вас чудесни дълги и къси рокли, които ще задоволят всеки вкус и с които ще бъдете ослепителни на всяко събитие. Изглеждайте зашеметяващо на предстоящото коледно парти със STилна черна дантелена рокля. Разкрийте ****апила си в новогодишната вечер с дълга рокля с ефектно деколте. Тези от вас, които са почитателки на вечната класика - малката черна рокля, могат да избират между няколко модела с ефектна кройка. А ако за вас черният цвят е табу, разнообразете визията си с модните за сезона цветове- червено, лилаво, кремаво и синьо. Разбира се, не сме забравили и по-практичните от вас, за които сме подбрали елегантни сака, дамски гащеризони и стилни панталони.


Екипът на онлайн магазин за дамска мода Шопинг Терапия ® знае също така колко важно е за всяка дама да изглежда стилна и в своето ежедневие. Затова в новата колекция можете да намерите елегантни пеплум блузи, топли пуловери и зимни шапки, якета и пончо, стилни ризи за вашата офис визия, ефектни клинове и блузи. Освен това, те не са забравили да попълнят и дамската колекция от фешън аксесоари, които ще внесат стилен акцент във всеки ваш тоалет.


За по-подробна информация можете да се свържете с Шопинг Терапия ®, на сайта: http://shopping-terapia.com или да посетите тяхната Facebook страница.

Кампанията в AffiliateForMe:
Афилиейт кампанията на Шопинг Терапия ® ще е с 7% комисионна от продажбите на сайта, реализирани от афилиейтите. Животът на бисквитките (Cookie Lifetime) е до 60 дни.

За повече подробности, моля свържете се с нас.

Кампанията е стартирана декември 2013 година!
 
Последно редактирано от модератор:

Горе