SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Афилиейт мрежа Zetaniche

Stacy90

New member
Здравейте на всички, ;)

тъй като този форум е свързан с афилиейт и онлайн бизнес, искам да ви представя нашата партньорска мрежа Zetaniche. Zetaniche е базирана на производителска филиал мрежа, създадена през 2015 и има професионален екип зад гърба си, с повече от 15 години опит в тази индустрия.

Zetaniche се форусира върху използването на уменията и знанията, за да даде на партньорите си шанс да промотират някои от най-популярните продукти в средите за модерни и пълнолетни хора като например категории за: здраве, красота, отслабване и запознанства в държави, които все още не са добре експлоатирани, но имат голям потенциал. Така че ние работим в геосфери като Румъния, Финландия, България, Литва, Босна, Унгария, Албания, Хърватия, Сърбия, Словения, Словакия, Латвия, Черна гора, Кипър, Чехия, Естония, Португалия, Македония, Казахстан, Мароко, Беларус , Гърция, Италия, Полша, Украйна. Най-популярните продукти в България са WhatsChat, TurboMax, GoSlimmer, VeinStopper, с изплащане на 50% CPA за цифрови продукти и 20-30% за физически продукти.

На нашите партньори ние предлагаме преведени и целеви страници на родния език на дадената страна, за която е предназначен продуктът и по този начин даваме възможност за по-лесен достъп до подходящата аудитория.

Предполагам се интересувате от нашите платежни опции и условия. Плащанията се извършват ежемесечно, като минималната сума е 50 евро за Paxum и Payoneer и 100 евро за банков превод. Предлагаме седмични и двуседмични плащания за партньори спечелили 1000 евро и1500 евро.

Нашата специална подкрепа и мениджърите на филиали с радост ще помогнат на всички да постигнат желаните цели и да увеличат максимално печалбите, чрез популяризирането на нашите продукти.

Мисията на Zetaniche е да изгради доверени и печеливши отношения с нашите партньори като се съсредоточи върху постоянния растеж на пазара, всички заинтересовани партньори са добре дошли да се присъединят към нас и да бъдат част от нашата мисия.

За допълнителна информация, можете да се свържете директно с нас по е-mail support@zetaniche.com или Skype: aff_zetaniche.
 
Привет на всички! :wink:



Zeta-Niches.jpg



Независимо дали сте опитни афилиейти или сте начинаещи в афилиейт маркетинга, със сигурност често се питате дали сте избрали или дали може да изберете най-подходящата и печеливша ниша за рекламиране.

Zetaniche работи усилено върху проучването на пазара и прецизното определяне на нуждите на потребителите, като се стреми винаги да предлага най-търсените продукти в офертите си. Zetaniche се фокусира върху рекламирането на продукти в региони, в които няма такава конкуренция, така че изборът да рекламирате нашите продукти, които са изключително търсени сред потребителите, но в региони, в които няма такава конкуренция, е всъщност една печеливша комбинация за всеки паблишър.

Как да изберете ниша?
  • Ако сте пряк собственик на сайт, изберете ниша, която е близка по съдържание на вашия сайт и за която знаете, че посетителите на сайта ви ще реагират положително.
  • Ако имате повече източници на трафик или имате намерението да работите, изберете ниша, която е сходна с вашите интереси, защото по-лесно ще разберете нуждите на потребителите и така ще направите дейността си по-печеливша.
  • Избор на ниши според популярността им, вземайки под внимание конкурентността на региона за рекламиране.
Прочетете всичко това и още много неща на http://blog.zetaniche.com/how-to-choose-right-zeta-niche-zetaniche-offer-suggestions] последния пост на блога[/URL], който трудолюбивият екип на Zetaniche създаде за вас. Подготвили сме ви детайлно описание и разяснение за предимствата на нишите, с които нашата фирма работи, както и някои предложения кои ниши и под ниши да изберете, в зависимост от съдържанието, нуждите и целите на сайта ви. Разбира се, не пропускаме да направим и предложения кои оферти в кои категории да изберете. Затова не пропускайте да посетите блога ни!

Zeta NICHES са: health, weight loss, beauty, dating, make money.

Страните, които покриваме са: Румъния, Финландия, България, Литва, Босна, Унгария, Албания, Хърватия, Сърбия, Словения, Словакия, Латвия, Черна гора, Кипър, Чехия, Естония, Португалия, Македония, Казахстан, Мароко, Беларус , Гърция, Италия, Полша, Украйна.

Не се колебайте, присъединете се към нашата мрежа още ДНЕС! За повече информация се свържете с нас на мейла ни или по скайп.
 
Привет на всички,

екипът на Zetaniche работи усилено както върху разработването на мрежата ни и обогатяването на асортимента от продукти за нашите скъпи афилиейти, така и върху изготвянето на разнообразна по съдържание информация за всички онези, които искат да се запознаят по-добре с нашата мрежа и въобще да се впуснат в света на афилиейта.

week4-07.09.2017.jpg


Ето защо с този пост решихме да запознаем по-подробно всички, които посетиха страницата ни през тази седмица, относно мрежата ни и начина, по който тя функционира.

Затова обръщаме специално внимание върху няколко стъпки във връзка с това какво трябва да знаете, за да започнете своята първа кампания при нас. В последния ни пост може да разберете как да търсите оферти, кои add methods предлагаме, как да поставите tracking, да следите статистиката, а и още много.

Ако пък не сте съвсем запознати с понятието афилиейт, ние ще ви дадем няколко пояснения, за да добиете ясна представа какво е всъщност това и по какъв начин може да спечелите допълнително като афилиейт.

Също така сме подготвили и Top Offers of the week и България попадна в списъка ни и с продукта MyCash Professor.

week2-04.09.2017.jpg


Това още не е краят...

Ще имате възможност да прочетете какви са предимствата да рекламирате нашите премиум СМС оферти и какво всъщност представляват те.

Както виждате, в последния пост в блога ни сме ви приготвили много интересна информация като за в бъдеще ще продължаваме да го правим, така че се чувствайте поканени да посетите страницата ни по всяко време и да разгледате какво сме отделили специално за вас.

Разбира се, за всякаква допълнителна информация, може да се свържете директно с нас посредством мейла ни или скайп.

Не се колебайте, присъединете се към нашата мрежа още ДНЕС!
 
Привет на всички!

Както всяка седмица досега, така и през тази усърдният екип на Zetaniche ще Ви представи информация, която да ви бъде от помощ за успешните ви занимания с афилиейта.

Първо погледнете нашия седмичен списък с TOP Offers, сред които е и продуктът за пазара в България - WhatsChat.


TOOTW1903.jpg



Тъй както тази седмица в списъка ни попадат два продукта за територията на Унгария, избрахме за Вас някои полезни данни като например какъв е процентът на онлайн купувачите в Унгария, кои са най-предпочитаните методи на плащане, когато говорим за онлайн покупки, както и най-честите начини за доставка, които унгарците избират. Нашите COD продукти изцяло съвпадат с интересите на унгарските потребители, затова отделете малко време, за да се запознаете детайлно с данните, които сме Ви подготвили в блога и започнете с рекламирането на нашите унгарски продукти.

800.jpg



Тъй като тази седмица са посветени изцяло на GEO’s, сме ви подготвили и публикация на тема Как да изберем ZETA geo. Посочили сме всички страни, в които Zetaniche предлага оферти за рекламиране за момента, като сме се насочили към конкурентността и някои от навиците на жителите на тези страни.

В бъдещите публикации ще обърнем специално внимание на всяка страна, затова не забравяйте да се абонирате за нашия newsletter, за да бъдете винаги осведомени.

Все още не сте започнали с рекламирането на нашите оферти? Тъй като всекидневно подготвяме за вас нови сведения и сме в крак с нуждите на пазара, няма за какво повече да чакате! ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ ОЩЕ ДНЕС!
 
Привет на всички!

И тази седмица решихме да освежим темата на форума със съдържание, което със сигурност ще заинтригува мнозина от тези, които се интересуват от афилиейт маркетинга.

Ако се питате с коя niche да започнете, определено Weight Loss е една от най-популярните. Health niche спада към evergreen niche, а Weight Loss като нейна subniche определено е една от най-популярните niches в днешно време и се разраства постоянно.

Ние от Zetaniche установихме това чрез нашия Weekly top offers, а тази седмица цели два продукта от тази категория са в списъка ни.


week4-19.09.2017.jpg



Затова подготвихме и един катък текст, в който изтъкваме предимствата на тази niche. Сега е точното време да се насочите към нея, както и да видите кои продукти от именно тази категория предлага Zetaniche.

Ние осъзнаваме, че всеки афилиейт и всички онези, които четейки блога ни, са открили полезна информация, а може би са се решили да се пробват с Weight Loss niche и искат да започнат своята авантюра именно с нас, се интересуват от разплащателните методи, с които работим. Така че тук ще получите цялата информация, свързана с начините на плащане, които предлагаме – това са Paxum, Payoneer и wire, както и всички техни предимства.

Не чакайте повече, присъедините се към Zetaniche ДНЕС!
 
Привет на всички,

Наскоро ние от Zetaniche писахме за конкретни low competitve geo's и затова какви предимства носи affiliate marketing именно в тези страни. Интересува ме Вашето мнение. С какви пазари работите и дали сте рекламирали продукти в low competitive страни? Какви са впечатленията Ви?

Със сигурност на всеки affiliate са му от полза определени данни във връзка със страната, в която иска да рекламира дадени продукти. Данни като – какъв процент от населението ползва интернет, какви са навиците на потребителите по отношение на онлайн пазаруването, както и какви са вариантите за плащане, към които прибягват купувачите – те ще дадат по-добра представа за спецификите в конкретна страна и ще помогнат на всеки, който се интересува от affiliation.

Например, наскоро извлякохме някои полезни сведения за българския пазар. Натъкнахме се на любопитни данни, които сочат, че броят на интернет потребителите в България съставлява 59,8% от цялото население. Още, че онлайн купувачи са 20% от цялото население, като това са на първо място жени. И още, тези 20% онлайн купувачи предпочитат плащане при доставка, което значи, че COD offers са отличен вариант за българския пазар.

banner.jpg


Доста подобна е и ситуацията на пазара в Сърбия, за който направихме самостоятелно проучване и му посветихме един цял текст. 68,1% от жителите в страната са интернет потребители. Все пак, когато говорим за покупки посредством интернет, сърбите все по-често избират този начин на пазаруване. За това свидетелстват и данните за 10% -вия константен ръст при онлайн пазаруването. Средно един потребител извършва по 13 трансакции онлайн, а когато говорим за предпочитания метод за плащане, половината от онлайн купувачите също избират плащане при доставка на продукта.

Разбира се, в текстовете посветени специално на българския и сръбския пазар има още много полезни сведения. Подбрахме и друга любопитна информация за вече споменатите пазари, както и за всички онези, които се интересуват от тези страни.

След анализа на данните ще забележите, че COD (Cash on Delivery) offers са идеален вариант за страните, в които онлайн пазаруването все още не е набрало такава скорост, но се забелязват големи тенденции за ръст. Zetaniche предлага именно такива COD продукти за споменатите пазари, както и за много други low competitive страни.

Ако имате желание да научите детайли, посетете нашия блог или се свържете с нас за повече информация.

Присъединете се към нас още днес, ако все още не сте част от Zetaniche мрежата!
 
Винаги сме се стремили да предоставим на посетителите на форума колкото се може повече информация относно affiliate marketing (афилиейт маркетинга) и съвременните тенденции и този пост няма да направи изключение.

Досега сме писали за разнообразния избор продукти, които предлагаме, а този път решихме да обърнем специално внимание на един от тях от категорията health – Diabetes No More.

tootw-1810-DiabetesNomore.jpg


Продуктът е предназначен за хора, страдащи от диабет. Това е една от най-често срещаните в днешно време болести, а обикновено хората с хронични заболявания като диабет искат да започнат да се чувстват по-добре в дългосрочен план или да намалят употребата на лекарства на минимум, ако това е възможно.

Природосъобразните алтернативи при хронични болестни състояния като диабета са много разпространени. Обикновено напълно натуралните и естествени решения имат по-малко нежелани ефекти и крият по-малко здравословни рискове в сравнение с лекарствата. Рекламата на продукти, предлагащи алтернативни напълно натурални решения, е много популярна и това поддържа интереса за affiliation (афилиейт) на този пазар – Купувачите, копнеещи за алтернативни решения за себе си и проблемите им, са готови да купуват продукти отново.

Diabetes No More е наръчник, включващ 3 стъпки за справяне с проблемите при диабета по напълно естествен начин. Diabetes No More се рекламира в Чехия, Словакия, Унгария, Хърватия, Италия и България. Заплащането е от 7.50 € до 10.00 €, в зависимост от региона. Продуктът е достъпен за реклама посредством мобилна и десктоп платформа.

И тъй като споменахме desktop и mobile traffic, трябва да кажем, че нашият екип направи едно малко проучване относно internet usage в страните, с които работим. Проучванията в страните, с които работи Zetaniche, показаха, че през миналия месец най-много интернет посещения посредством мобилни устройства е имало в Полша (65,18%), Албания (54,68%) и Черна Гора (50,04%), а когато говорим за десктоп – Украйна (83,10%), Чехия (78,66%) и Беларус (76,35%). Във всеки от тези региони имаме различни offer, които имат голям потенциал за реклама.

desktop-vs-mobile.jpg


В малко ни проучване направихме и кратък преглед на някои от предимствата за реклама посредством mobile и desktop traffic и на това на кои фактори да обърнете внимание, независимо дали имате свой сайт или работите с paid traffic.

Както винаги сте добре дошли да посетите блога ни и да прочетете върху какво всекидневно работи екипа ни и, разбира се, да се присъедините към мрежата ни и да станете един от доволните ни affiliate (афилиейти) на продукта ни Diabetes No More, както и на много други продукти и посредством desktop и посредством mobile!
 
Когато става въпрос за присъединяване , със сигурност един от основните въпроси, които всеки филиал поставя е въпроса с коя ниша трябва да отиде, коя ниша ще му донесе пари и други подобни, а след това в морето на продукти от същата ниша, как да избере най-подходящия продукт.

Що се отнася до мъжките продукти, ние отличихме нашия продукт - TurboMax. Като се има предвид, че все повече мъже се сблъскват с несигурност днес и търсят нови и по-напреднали начини, за да им помогнат да си възвърнат загубеното доверие, не е изненадващо, че продукти за мъже, по-специално са станали популярни през последните години. Ние също в Zetaniche не сме изоставили тази тенденция, така че всички от нашите филиали-имат възможност за промоция TurboMax оферта, която ежедневно показва забележителни резултати, които го поставя сред най-популярните ни оферти и определено е чудесен избор за всеки филиал . TurboMax е на разположение в следните страни: BA, BG, HR, CZ, EE, GR, HU, IT, LV, LT, MC, PL, RO, RS, SI, SK. Изплащанията за TurboMax в посочените държави варират от 4 евро до 10 евро. Важно е да се отбележи, че TurboMax е част от предлагането на COD (cash on delivery) и е налице както на настолни, така и на мобилни платформи. Това е продукт, който постига отлични резултати за всички видове трафик.

banner-Turbomax.jpg


Когато става въпрос за нашата партньорска-и, като основната цел е да им помогнем да се фокусират върху продукти, за които виждаме да имат голям потенциал за реализиране на печалба, така че ние след TurboMax открихме два нови продукта, които се намират на нашия окончателен списък Топ оферта.

Един от тези продукти попада в категорията на здравето - CleoLux, анти-гъбичен крем за грижа за краката. И въпреки факта, че CleoLux беше почти в нашето предложение, той бързо се сблъска с голям обществен интерес и показа добри резултати. Ние предлагаме CleoLux за тези пазари: IT, CZ, HU, HR, SK и SI, където филиалите могат да печелят от € 7.50 до € 10 на реализация.

tootw-811.jpg


В допълнение към CleoLux, още един нов продукт е брилянтен за много кратко време - Tesla Saver ECO. Разширеното решение за спестяване на енергия със сигурност е нещо, което всяко домакинство се стреми, както и бизнес съоръжения, където има голяма консумация на електроенергия. Така че не е чудно, че нашият продукт Tesla Saver ECO навлезе на пазара много бързо и постига видими резултати. Ние със сигурност го препоръчваме на нашите филиали, тъй като CleoLux предлага усъвършенствано решение на проблемите, с които хората се срещат ежедневно. Tesla Saver ECO се предлага за промоция в тези страни: HU, CZ, HR, SK и PL, с изплащане от € 7.50 до € 10.00.

Разбира се, за да не презапишете тази информация от форума, ние Ви даваме възможност да посетите нашия блог, за да научите повече за продуктите, предлагани от Zetaniche.

Вие със сигурност сте добре дошли да се присъедините към нашата мрежа и да започнете да печелите пари, като рекламирате продукти от нашата оферта.
 
Скъпи форумци,

вярвам, че през студените дни много от си вас мислят за по-топли места.

Тъй като Zetaniche не спира да „разгорещява“ пазара, решихме да ви представим нашия нов hot geo Нигерия!

Ако проявявате интерес към този пазар, трябва да знаете, че от сега Zetaniche предлага WhatsChat offer, който вече започна да носи "опасни" печалби в Нигерия, а много от най-популярните от нашата богата палитра продукти, също ще бъдат достъпни за този регион. И понеже през изминалата година интернет потребителите в Нигерия наброяват 91,6 милиона, вярвам, че няма да се подвоумите да се възползвате от потенциала на този пазар. Повече статистически данни за него може да намерите в нашето проучване.

И тъй като сте свикнали редовно да ви пишем за всички страни, които нашите популярни offers покриват, ще направим скок и от африканския континент ще се върнем към европейския и ще ви предоставим малко повече информация за балканската красавица Хърватия.

Продължавайки в същия дух, първо искаме да ви представим някои интересни факти за Хърватия. Вярваме, че съществуват хиляда и една причини да се влюбите в тази страна. Като започнем от богатата история на Балканите, слънчевите брегове, прекрасната архитектура, множеството острови и стигнем до вкусната кухня и едни от най-хубавите вина на света – в Хърватия има всичко! А знаете ли, че популярният сериал на HBO „Игра на тронове“ е сниман на хърватския бряг в Дубровник?

Но хайде да се върнем към някои факти, които могат да Ви бъдат от полза при рекламата на продуктите. Когато говорим за интернет потреблението в Хърватия, през 2016-та година 74,2% от цялото население на страната (общо 4 225 001 души) е ползвало интернет, а това се равнява на 3 133 485 Xървати.

banner-croatia.jpg


Когато става дума за онлайн пазаруване, 1,7 милиона души са готови да купят нещо по интернет като средното потребление на интернет купувача е 185 евро. Като и в повечето страни от региона, COD e един от най-популярните начини на плащане, така че няма да сгрешите, ако изберете да рекламирате някой от нашите популярни COD offers.

Може да видите още много данни за Хърватия (traffic, Browser, OS, Social media share) в проучването за този регион, което направихме за вас.

Както винаги ви приканваме да оставите коментари долу и да ни напишете какви впечатления имате от тези страни.

Не се колебайте да се присъедините и да станете един от успешните промоутъри на offers, които предлагаме в тези страни!

Ваш Zetaniche team!
 

Горе