Афилиейт програмите на Bet-at-home и Balkanbet

velkoto

New member
Здравейте! Имам няколко въпроса относно букмейкърските афилиейт програми на Bet-at-home и Balkanbet.
Значи в bet-at-home ме мотаят вече втори месец с комисионната ми. Малка е 54 евро, ама пак са си пари. Първия месец ми излязоха с твърдение, че съм изпуснал срока за заявяване. Не е баш така ама както и да е. Сега твърдят че имат технически проблеми и не могат да прехвърлят парите. Та мисълта ми е, има ли други които ползват тяхната афилиейт програма и изплащат ли редовно комисионните, или не са от плащачите?

Другото ми питане е относно афилиейта на balkanbet. Оттам имам 100 евро, ама пък не можело да тегля цялата комисионна а само половината, която обаче не трябвало да е по-малка от 100 евро. Та и там парите са само "виртуални". Някой ползва ли ги тях и взимал ли си комисионните от там въобще?

Re: Афилиейт програмите на Bet-at-home и Balkanbet

Здравейте! Имам няколко въпроса относно букмейкърските афилиейт програми на Bet-at-home и Balkanbet.
Значи в bet-at-home ме мотаят вече втори месец с комисионната ми. Малка е 54 евро, ама пак са си пари. Първия месец ми излязоха с твърдение, че съм изпуснал срока за заявяване. Не е баш така ама както и да е. Сега твърдят че имат технически проблеми и не могат да прехвърлят парите. Та мисълта ми е, има ли други които ползват тяхната афилиейт програма и изплащат ли редовно комисионните, или не са от плащачите?

Другото ми питане е относно афилиейта на balkanbet. Оттам имам 100 евро, ама пък не можело да тегля цялата комисионна а само половината, която обаче не трябвало да е по-малка от 100 евро. Та и там парите са само "виртуални". Някой ползва ли ги тях и взимал ли си комисионните от там въобще?

Преди 4-5 години пробвах бет-ат-хоум и доколкото си спомням, при аналогичен случай на твоя, не ми дадоха смислено обяснение(поне за мен смислено). като след случката се отказах от тях.
относно балканбет- нямам пряк допир с тях, но самия факт, че са собственост на еврофутбол би трябвало да говори красноречиво

За balkanbet съм чувал само негативни мнения, така че не очаквам много от тях. Ама пък доста време една статия от сайтовете ми излизаше между първо и трето място в гугъл за думата "balkanbet", и явно оттам съм хванал няколко клиента, защото по принцип нямам техни реклами и банери, само във въпросната статия. Та сега се чудя да им махам и тоя единствен банер или не. Все пак ако има някой някога да е взел от тях пари нека пише.

А пък за bet-at-home съм чувал само хубави думи и сега съм учуден от тяхното отношение. Но най-вероятно ще им махна банерите от сайтовете си.

Преведоха ми парите от bet-at-home🙂

Остава въпроса с balkanbet. Ако има някой, който ги ползва нека да драсне някой ред.

От Bet-at-home съм доволен, коректни и точни , винаги изплащат навреме , досега не съм имал проблеми ! Относно Балканбет нямам наблюдение , сега видях че са пуснали бонус за нова сметка , може да излезе нещо интересно ! 😉

Back
Горе