Ах този Google :)

scoobydoo

Know you can!
Ах този Google 🙂. Как само създава илюзията, че имаме контрол над нещата. Примерно в Google Analytics има линкче да се направи старата версия по подразбиране и като се цъкне се сменя на нея, но НЕ става по подразбиране и следващия път пак е новата. Нямам избор май ще ползвам вече новата 🙂. Или пък опитайте да добавите ДОПЪЛНИТЕЛЕН имейл адрес в гугъл акаунта си. Само да е gmail-ски и хоп, той АВТОМАТИЧНО става ЗАВИНАГИ основен имейл!! Без абсолютно никакъв начин да си върнете предишния основен за акаунта имейл!

Re: Ах този Google 🙂

И мен така ме принудиха да ползвам новият Analytics, но като свикнах с него започна да ми харесва 🙂 Предлага доста нови и интересни неща.

Мен ме прецакаха с мейла, макар че за влизане все още си ползвам стария.

В старият Analytics имаше меню "Посещения", откъдето освен диагарама излизаше и списък с посещенията по дни.
Сега за да видя колко са били в петък примерно, трябва да поставя курсора на мишката върху точката от диаграмата, която е за петък.
Неудобно е ако искаш да разпечаташ на хартия посещенията, няма как да се видят по дни.

За: Ах този Google 🙂

Това с имейла много ме подразни. Долен номер. Наложи се да си пренасоча мейла към този, който ползвам, че да мога да получавам разни известия от тях в мейла, който следя.

Аз пък не мога да настроя датата. Би трябвало, а и искам всеки път, когато влезна да виждам статистите за същия ден, а ме откарва за един месец на зад.
Не знам при вас как е..? Сигурно настройвате датите всеки път.

Back
Горе