SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Банер реклама в БГРаботодател

nikoladd

New member
Предлагам банер реклама при следните условия:

* размер 125×125 точки (square button) формат GIF/PNG/JPG/SWF и макс. размер 30кб
* позиционират се в страничната лента в дясно
* максимална бройка банери 6
* присъствие на банера - 100% по всички публични страници на въртящи се позиции. т.е. ако има 3 банера те ще си разменят позициите помежду си.
* задължителен атрибут на връзките rel=”nofollow”
* задължително се проверява страницата към която се слага връзка да е с приемливо съдържание.

Импресии > 700к/месец
Кликаемоста зависи силно от качеството на банера и рекламираната материя. Като пример банера за хороскопите прави по 100 клика / ден, което е малко по добре от резултатите с адуордс в сайта.

Цена е 165лв на месец. Издавам данъчна фактура.

Възможно е ротация на 2-3банера на една позиция, като цената е същата и банерите ще си поделят присъствието "поравно"(по теория на големите числа ;) )

За повече информация http://www.bgrabotodatel.com/blog/reklama/

Посещаемоста на сайта расте постоянно има екрани на горната връзка. Този месец достигна 10к визити според аналитикс. Ще добавя екран на края на месеца.
За състояние в реално време погледнете вечерно време тук: http://www.tyxo.bg/catalog/?ID=28

Други видове реклама също са възможни. При интерес знаете как да се свържете с мен ;)
 
Последно редактирано:
Re: Банер реклама в БГРаботодател

Текуща цена 160лв/месец за горното. Екраните с посещенията са обновени в страницата. Достига 10-11к+ в работни дни. Очаквани импресии: над 900,000 от над 280,000 посещения(148,713 Absolute Unique Visitors по аналитикс).

Мога да предложа и 25% присъствие(т.е. 4 банера ще се въртят на една позиция) на 40лв/месец. Това означава 230к+ импресии(пред колко уникални посетители е трудно да се каже, но сметката показва, че са някъде между 65к и 148к. т.е. 105к средно аритметично). За тоя частичен пакет може и пейпал плащане.
 
Последно редактирано:

Горе