SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Банер реклама в adwords

vicove.com

New member
Здравейте,
случи се, че трябваше да пусна един банер в adwords, самия сайт нямаше как да се рекламира чрез думи в търсенето - просто почти няма търсене. Даже си поиграх да избера в началото в кои сайтове да се показва банера, нямах идея, че е толкова добре нагласено :). И приятните резултати за месец - над милион импресии, почти 1000 клика. Да, слаб ctr, но самия банер бе такъв, че да рекламира най-вече марката(продукта има тв реклама), цялото това нещо излезе 97лв ( да не говорим, че беше ваучер;-).
0,08 ЦТР, вие какви числа правите?
Интересното бе, че някои от сайтовете си имат тарифа за реклама...от 10лв на 1000 импресии( един свеж сайт, един фокусиран върху новините и един бг синоптичен сайт), а всъщност през adwords струва...10 стотинки.
Ползвайте adwords :)!
 

Горе