SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Безплатен Домейн

Ако някои ми напише уникално садържание ( по привличащо ) , естествено да не са някакви глупости му давам домейна music-zone.us.

става въпрос за сайта http://iskash-li.info , а текста които искам да се напише ще се замени със този

Код:
Добре дошли в Iskash-li.info

В сравнение с phpBB2 новата версия на phpBB3 е много по-надеждна и има много повече функции. Администраторския панел садържа множество нови функции , които phpbb2 ги нямаше.

Ние ви предлагаме надежден форум който ще работи 24/7 дни в седмицата. Ако ви е омръзнало постоянно форума ви да спира поради некачествен хостинг това е вашето решение! Вие сами избирате каква категория да бъде форумът ви , какъв да бъде неговия скин , кой може да влиза в него и кой не... вие решавате всичко :) ако имате някои любим темплейт който не е в списъка с готовите темплейти може да се свържете с нас и да ни го изпратите а ние ще го публикуваме в сайта

Тоест уводен текст , но да бъде така направен , че да убеди потребителите да си направят форума точно в този сайт :)
мисля че ме разбрахте.

Понеже мен не ме бива в тези работи разчитам на вас ! :twisted:
 

Горе