Безплатен скрипт за вирусен маркетинг

nbsp

New member
ОК, попаднах на този сайт и конценципята ми изглежда добра.
Става дума за изобретателен начин за докарване на трафик чрез вирусен маркетинг: http://bit.ly/alWDLk (афид)

Някой тествал ли е тази или подобна система?

П.П.
Казвам, че е безплатно и не изисква пари, но изисква действие.

Последно редактирано:
Re: Безплатен скрип за вирусен маркетинг

Аз не съм пробвал подобна система, но веднага ми ми хрумнаха няколко идеи, успя ли да събереш достатъчно, за да я свалиш?

You Have Sent 11 Visitors To This Site.

На мен също ми хрумнаха доста идеи.

По-добре недей. 🙂

Добре, ако някой иска да праща mail на лично или да драска в скайп.

Така е по-добре. Иначе всеки може да прати на приятелите в ICQ въпорсче "можеш ли да отвориш тази страница" и е готов. 😉

Re: Безплатен скрипт за вирусен маркетинг

Аз го нацъках с проксита и го свалих. Може и с iframe в някой по-посещаван сайт 😉
Още обаче не мога да схвана точно как работи това чудо.

Е кво има да му схващаш - просто караш народа да цъка, като ти докарва нови хора. И при определен брой уникални му отключваш дадения ресурс.

Например да кажем пускаш блог за how-to, но всяка 5-та статия ти е платена, или алтернативно изисква да докараш xx посещения във твоята страница. От там ако някой иска да го чете, и той докарва и т.н.

А иначе би трябвало да работи по същата логика, както и твия реферал тул, само че се ползва малко по-различно 🙂

Хм , хрумна ми идейка, това чудо дали не би могло да се комбинира някак си с гласуване в свежо или там кой каквито социалки му трябват?

Back
Горе