Без трафик от гугъл

За: Re: За: Без трафик от гугъл

За: Re: За: Без трафик от гугъл

Може ли да ми каже на сбито за какво става на въпрос , все пак пиша в секция начинаещи 🙂
Има много спекулации, но общо взето ако си трупал много линкове с един и същи анкор текст, може това да е проблема. Но може и без специална причина да е паднал. Все пак SEO-то понякога конкурентите те минават.

Re: За: Re: За: Без трафик от гугъл

Re: За: Re: За: Без трафик от гугъл

Има много спекулации, но общо взето ако си трупал много линкове с един и същи анкор текст, може това да е проблема. Но може и без специална причина да е паднал. Все пак SEO-то понякога конкурентите те минават.
Разбирам да е паднал малко , но той е изцяло паднал ....нямам никакъв трафик от гугъл ...wtf ?

За: Без трафик от гугъл

Аз ти препоръчвам да изчакаш малко че много народ тества в момента как да се измъкне от пропадането и няма 100% алгоритъм

Чети по форумите какво пишат хората и трупай тактика за твоя случай

Re: За: Без трафик от гугъл

Например преди при ключова дума html тагове се индексирах на 2ро или 3то място , сега не съм на първата страница....

Например преди при ключова дума html тагове се индексирах на 2ро или 3то място , сега не съм на първата страница....

Най-вероятно си наказан. С оглед последните събития, това може да се дължи на:

1. Ако ползваш копирано съдържание.
2. Ако имаш твърде много линкове към сайта с еднакъв анкор.

Най-вероятно си наказан. С оглед последните събития, това може да се дължи на:

1. Ако ползваш копирано съдържание.
2. Ако имаш твърде много линкове към сайта с еднакъв анкор.
Сигурно е копираното съдържание , може ли да ми кажеш как мога да проверя дали съм наказан и ако премахна копираното дали ще се оправи ?

Re: Без трафик от гугъл

Ами щом сайта ти го няма сигурно е наказан 🙂 Обикновено ако те смъкне с точна бройка места (30-50-100) е 100% знак за наказание.

НИКОГА НЕ ПОЛЗВАЙ КОПИРАНО СЪДЪРЖАНИЕ!

Разсей малко линк анкорите, слагай оригинален контент регулярно и намери начин да направиш линк билдинга максимално натурален - бинк байт. Как ли? С писане на много грабващи и наистина ценни неща на сайта си.

Бъди сигурен, че и ти си един от наказаните. Почни не познавам някой с повече от 2 сайта, който да не е глътнал водичка от новата прищявка на Google. Не се тревожи, това се води за нещо нормално. Сега е време да се пригодиш малко към ностоящите правилата, които по нищо не се различават от старите, но сега са сметнали също така, че повтараемостта на анкора на линковете е нещо като сигнал, че е спамено или правено бонбинг. 😉

Back
Горе