SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Бизнес Директория

Windboy

New member
Единственото необходимо условие за да добавите бизнеса си в онлайн указателят е - търпение. Всеки бизнес се проверява ръчно и тогава бива публикуван на сайта.
 
Уебсайта ти иска малко доизкусуряване. В момента за съжаление връзките от този сайт няма да са качествени. За да промениш това, добави ръчно в директорията големи фирми и напиши оригинално съдържание за тях, направи линк билдинг на сайта с качествени връзки и пиши по другите форуми също за директорията. Поздрави и успех :) Като се поразвие и аз ще публикувам в нея :)
 
Благодаря за коментара! Всъщност целта на директорията е по-скоро не толкова да се оптимизират сайтове, не е уеб директория, а дирка за местни бизнеси. Тоест - да сайта няма да получи кой знае колко качествен линк, а по-скоро споменаване на информацията за фирмата - цитат. Иначе си прав, че все още няма много инфо в нея, но с времето ще се съберат фирми.
 
Последно редактирано:
Разбирам те, но малко гора ще дойдат в сайта без да има качествен трафик и да им носи полза за техния сайт. За това ти го казвам, минал съм го тоя път вече за това те посъветвах тези неща :)
 

Горе