Бира в Бургас

MacTeP

Senior Member
Гледам, че има няколко активни бургаски чада из форума. Искате ли да ме водите да пия бира. За да сме повече, може да откраднем и адидас групичката от предприемача 🙂 Примерно някой от дните... Петък, Събота или Неделя? Хайде кажете кога ще ви е удобно и да направим един план. Няма само шопите да се напиват заедно я 🙂

Очаквам предложения и за някое спокойно и приятно кръчме 🙂

Re: Бира в Бургас

Ееее, хайде де 🙂

Да се преброим, кой ще идва

+ един

Събота 19:00 удобно ли е на всички? Предложете и някое читаво кръчме де... няма всичко аз да го решавам 🙂

Събота 19:00
Духът на Тигъра (пада се до Електрото) ето карта http://www.bgmaps.com/services/links/links.asp?linkkey=ecf9105d0c1ccea6a15c74752732ee7c
Повече от идеално ;D

Който ще идва нека ми пише на ПМ, за да му кажа номера си, ако нещо не можем да се изнамерим.
Пратих

Здравейте, аз определено бих искал да дойда, но уви ще имам друго ходене в събота. Не съм от Бургас, но съм близо до вас 🙂 . Хайде приятна среща и да си прикарате страхотно, а другия път може да се наберем много повече.

Последно напомняне, които ще идва и ми няма телефона, нека да ми дразни едно PM, за да можем да се издирим. До момента се очертава да сме цели 4 човека, дано всички дойдат 🙂

Back
Горе