SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Блек хет афф ?

Sp0oN

Anno Zero LTD
Програма афф /на каква тема?/, блек хет (дали сео, или да разчиташ на продажби от спама?), има ли проблем при шернато ай-пи ? и т.н. ...
това са ми въпросите, защото сериозно обмислям Старта :)
 
Re: Блек хет афф ?

я поразясни какво имаш предвид, защото не разбирам въпросите
 
Re: Блек хет афф ?

Правиш сайт, който е със аддон домейн (някакъв-домейн.сом), и го закачаш към хостинга /руут/пъблик-хтмл/някакъв-домейн/. Естествено, по този начин домейна ти шерва айпито си със другите домейни на хостинга.

Въпросът ми е - каква афф програма да избера, струва ли си изобщо да се занимавам и т.н.

По конкретно - целя да направя един бърз Хит'н'рън със спам на афф сайт, да изкарам някой леФ =).

Струва ли си ?
ето ги въпросите:
Каква афф да избера?
Да ползвам ли Блек-хет (ако да - какъв точно)?
Могат ли да баннат (гуглито) айпито и да ми гръмнат всички домейни ?

май това е ...
 
Re: Блек хет афф ?

Струва ли си ?
Струва си ако планираш сериозно да се занимаваш с това. Разбирай, да инвестираш доста време и знания.
С един домейн нищо няма да направиш...

Могат ли да баннат (гуглито) айпито и да ми гръмнат всички домейни ?
В яху е по вероятно да баннат ИП. Но ако правиш БХ го държиш настрана от истинските си сайтове.
 
Re: Блек хет афф ?

Значи в яхуу и гмейл е малко трудно... там имат спам филтър тва унува и знам хора които печелят от това аз имам програма за събиране не имейли но нямам такава за изпращане... ако някой знае.. да пише :)
 
Re: Блек хет афф ?

е добре кой SMPT сървър да ползвам? с тоя от гмайл нещо не става раотата
 
Re: Блек хет афф ?

Ето ти малко информация:

Относно сайт/домейн/събдомейн на едно IP със други - нямаш грижи ЕЗ ЛОНГ ЕЗ не правиш изкуствено линкване между други домейни на това ай-пи което ще ти дойде юзлез тъй като е една от стриктно следените и хващани успешно схеми от бот-алгоритмите. А и дори да не го правиш нарочно просто линковете дори и външни по дефиниция от (домейнА към домейнБ) биват понижени в чин защото резолв-ват към едно АЙ-ПИ.

Относно спама. Забрави джи-мейл и тем подобни простотии. Намери си няколко рилейнати SMTP-та от който да бръмчиш. Ако не ти пука за ай-пи-то блъскай от локален сендмейл или там с каквато тъпотия ти е сървъра (надявам се unix бейзд). Просто персонализирай спама (ако имаш към мейл базата и имена примерно) и сложи забавяне между заявките за да не се набиваш на очи. Добре е също така да използваш набор от различни заглавия на мейла и т.н.
 

Горе