SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Блогография - предложение към авторите на блогове.

roc3n

New member
Здравейте,
Наскоро, из онези дни, пуснах българска версия на блогография. Идеята ми е да синдикирам предимно тематични блогове, в посочените там категории. Вече се свързах с авторите на някои блогове, като от някои получих разрешение, от други все още очаквам отговор, но така или иначе задачата да преровиш цялото българско блог пространство не е никак лека.
Идеята ми е, ако познавате автори на интересни тематични блогове или вие самите сте собственици на такива, свиркайте да ви включа. Изискванията ми са:
- грамотно написани публикации, тоест минимален брой правописни грешки, ако не и никакви.
- блогът да е по възможност тематичен и да отговаря на някоя от посочените категории, а ако не, то поне да има чести публикации в някоя от категориите, от която да мога да взема фийда.
- авторът да публикува интересно и уникално съдържание.
Тук е мястото да уточня, че в категорията На гости, обмислям да пускам интересни статии от блогове, които по една или друга причина не учавстват в Блогография, това е в случай, че някой се е зачудил дали не се побира в тази категория :)
Както виждате, изискванията ми засега са повече от скромни.
Въпреки това си запазвам правото на избор, така че, моля ви, не се сърдете, ако не включа някое от евентуалните предложения.

Публикациите се изтриват автоматично след три дни. Заглавията им /на публикациите/ ще бъдат връзка към оригиналният материал, като се надявам по този начин да генерирам трафик към блоговете, за да бъде изгодата, от подобно сътрудничество, взаимна. Освен това, блоговете на всички участници ще бъдат представени на отделна страница, посредством кратко описание, придружено от снимки на авторите или банер на блога и, разбира се, линкове.
Планирал съм още детайли, някои от които засягат посетителите, а други авторите, но засега предпочитам да ги запазя като изненада :)

Това е общо взето. Благодаря ви предварително и искам да знаете също, че съм отворен за коментари, забележки и препоръки и ще се радвам ако имате такива да ги споделите.
 
Последно редактирано:
Re: Блогография - предложение към авторите на блогове.

Благодаря, ще се опитам да стане още по-приятно
 
Re: Блогография - предложение към авторите на блогове.

Извинявай, наскоро променях някои неща, ако си посещавал блогография, може би си забелязал, че вместо автор: блогография, вече се изписва оригиналният автор, та явно в разсеяността си съм забравил да линкна публикациите ти към сорса. Вече е отстранено, но резултатът ще е налице при следващата ти публикация. Извинявам се още веднъж!
 
Re: Блогография - предложение към авторите на блогове.

Виж сайтовете в подписа ми ( без авторентакар линка ), ако имаш желание ги включи
 
Re: Блогография - предложение към авторите на блогове.

Включих izbrano, скоро ще пусна СЕО категория и ще те имам предвид.

Малко офтопик:
Както някои от вас вече са разбрали, наскоро стартирах нова инициатива. Става въпрос за интервюта на автори на блогове. Ако искате, може да помогнете с въпросите към първият интервюиран, Боян Юруков, като оставите коментар тук.
 

Горе