Блокиране на реклами

wood

Senior Member
Блокирах в Адесенс разни ферми, върколаци, зелени имерии...близо 4 месеца не се появяваха. Сега пак ми налазиха сайтовете, вътре в Адесенса всичко си е наред. Някой да има същият проблем и да каже как да се отърва от тези буклуци.😀

Re: Блокиране на реклами

Блокирах в Адесенс разни ферми, върколаци, зелени имерии...близо 4 месеца не се появяваха. Сега пак ми налазиха сайтовете, вътре в Адесенса всичко си е наред. Някой да има същият проблем и да каже как да се отърва от тези буклуци.😀
Почти всеки един интернет браузър си има специален плъгин за блокиране на реклами - защо не използваш тях? За повече информация кажи с кой браъзур си
P.S Говоря без да чета... ясно 🙂

Последно редактирано:

Човека говори за адсенс филтъра, пич. 🙂

Ами то и аз съм ги блокирал - не са ми се показвали.
Те нали обаче пускат нови домейни, точно заради това блокиране, така че гледаш и добавяш. 🙂

Почти всеки един интернет браузър си има специален плъгин за блокиране на реклами - защо не използваш тях? За повече информация кажи с кой браъзур си

ти май не схвана за какво иде реч

Човека говори за адсенс филтъра, пич. 🙂

Ами то и аз съм ги блокирал - не са ми се показвали.
Те нали обаче пускат нови домейни, точно заради това блокиране, така че гледаш и добавяш. 🙂

Сега забелязах че URL на повечето реклами е променен, и то по един и същ начин. Това ме навежда на мисълта че май повечето такива игри са на един и същ човек...

Back
Горе