Блокиран сайт за показване в Google Adsense

SimeonIliev

New member
Здравейте!
Във фирмата имахме служител който доведе до блокиране на рекламите на домейна в АД Сенсе, дали е възможно да ми обясните как се процедира сега?
Разбрах че трябва да пращам имейл до гугъл, но за по сигурно искам да ви попитам.

Благодаря предварително!

Re: За: Блокиран сайт за показване в Google Adsense

Re: За: Блокиран сайт за показване в Google Adsense

Не, че и това ще помогне... На заявлението, че си изчистил домейна от всичко "не според правилата", бот ти отговаря: прегледахме старателно, но сайта ви още нарушава правилата (без да ти каже, КОНКРЕТНО КОИ СТРАНИЦИ НАРУШАВА ПРАВИЛАТА).
Жалбите не се преглеждат ръчно и вероятността да си спасиш сайта е минимална.

За: Re: За: Блокиран сайт за показване в Google Adsense

За: Re: За: Блокиран сайт за показване в Google Adsense

Пишете на съпорта, като изобщо не е сигурно, че ще махнат наказанието.

От 4-5 години имам наказан сайт, 2 пъти съм изпращал молби, като втория път ми писаха да не ги занимавам повече с този сайт и че решението им е окончателно.

Има вариант да смените whois данните и "новия" собственик да пише до съпорта с обяснението, че е купил сайта и тогава е видял, че е наказан. Отменяли са ми Адсенс наказание за домейн, който бях купил и беше омазан от предишния собственик.

За: Блокиран сайт за показване в Google Adsense

наказвали са ми и са ми махали наказанието. понякога дори и без да направя никакви промени по наказания сайт
тези неща зависят от толкова много фактори, че обобщения са неуместни и в доста случаи грешни

Благодаря на всички за помощта! 🙂 Оказа се че сайта е временно блокиран.
Вече не е
Хубава вечер

Back
Горе