Бургас - среща на форума

Бургас - среща на форума

• Общо гласове
    3
  • Poll closed .

traki

Оптимист ReMember
Има ли желаещи за среща на форума в Бургас?
Защо ли питам, като знам че има 🙂

Предлагам първо да обсъдим варианти на дати за среща, за да можем да се организираме и да се съберем повече хора.

от мен 2 предложения:

на 1 май (следващата седмица, в събота)
на 8 май съботата в почивните дни по Гергьовден

Ако някой има други предложения да казва и да се спрем на една дата.
Да се чувстват поканени съфорумци не само от региона, а и от вътрешността на страната

Последно редактирано:
Re: Бургас - среща на форума

Аз най-вероятно ще дойда 🙂 Нека освен за датата, да мислим и за заведението. Предния път аз избирах, така че този път оставям на вас. Да не кажете после, че съм диктатор 🙂

е що, ти се доказа, като човек, познавач на заведенията, обединяващи всички вкусове 🙂

Този път викам да е нещо, чиято кухня работи до по-късно

Бохеми е единственото такова ...

Нъц 🙂
До старата медуза има също денонощна кръчма! Въпреки, че нямам трезви спомени от там🙂

Аз съм ЗА срещата, но не знам кога ще мога за сега.

Последния път много ли се изложих? Нямам много спомени от края на събитието😀

Аз да си кажа, не съм попълнил анкетата, защото не ми е проблем която и да е датата.

Марто, никой не се е излагал, пък и едва ли има ли някой със спомени от края на срещата 🙂 Избирай една дата, която ще ти е удобна и казвай.

Последния път много ли се изложих? Нямам много спомени от края на събитието😀

Щом пак искаме да се събираме, значи всичко е минало ОК 🙂 Нали 😀

ее все едни такива дати, дето имам работа 🙂 явно и тоя път няма да мога да дойда

Датите не са окончателни. Целта е да се съберем повече, хора. Ако някой предложи друга дата, на която ще можем да се съберем повече хора, значи това е датата, която ни трябва.
Казвай една дата, когато ти е удобно и ще видим какво мислят останалите за нея

Неделята е малко ограничена от маркера "Понеделник е общоприет работен ден" 🙂 Не видя ли мъката на предното събиране, търсят се читави денощни заведения 😀

Какво става момичета и момчета, срещата май остава за другата седмица, а!?

Като гледам... май че да. Ама мисля, че е крайно време да уточним място/дата/час, за да се види окончателно, кой ще дойде.

На 8-ми Май в 19:00 часа на същото място и всеки да се е запасил с поне 2 имена на заведения в които ще можем да си чуваме приказката и където може да се преместим ако положението стане много напечено?

Последно редактирано:

На 8-ми Май в 19:00 часа на същото място и всеки да се е запасил с поне 2 имена на заведения в които ще можем да си чуваме приказката и където може да се преместим ако положението стане много напечено?

Съгласен. Под същото място Духа на Тигъра ли да разбираме?

Да, Духа на Тигъра. Там е ок. Ако сме си пак само ние, с поканите, ще се съберем, ако сме повече хора, в краен случай ще завъртим 2 маси

Back
Горе