SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Български директории за статии тип Ezine article

Rumi

New member
Мислех да напиша статия как да промотираш сайта си със събмитване на статии в директории. Обаче се отказах, защото не знам нито една българска, а искам да съм полезна на хората, които ще пишат на български.

Та знаете ли такива директории?

Малко ооф: Струва ми се добър бизнес модел да се направи такава директория, може да печели от реклама и продажба на електронни книги.
 
Re: Български директории за статии тип Ezine article

Rumi , не знам дали те разбирам правилно, не съм се занимавал с Ezine article , но мисля , че е сходно като идеята на блога ми , която беше всеки да пише статии за сайта си , интересни неща които е намерил в нета , съвети , уроци и т.н
П.С : За сега блога върви добре и има доста субмитнати статии към 400 в 50 категории и над 1600 коментара ,ПР4 на главната и на повечето статии ПР3 или 2 ,посетители м/у 1500-1800 . Тук официално те каня да промотираш сайта си за правене на пари или фитнеса ще се радвам да видя една добра статия от профи като теб в мениджмънта :) ето и блога
 
Re: Български директории за статии тип Ezine article

Ами най-добрата българска артикъл директория е www.articlebg.com

Най-добрата защото е единствена :) (усмивчици ама няма) Трябват да има поне 20 за да се насити нишата така че диетвайте си :)
 
Последно редактирано:
Re: Български директории за статии тип Ezine article

Благодаря :) ще се възползвам, но търся нещо различно.

Идеята е да публикувам статии, като се съгласявам статиите да бъдат многократно публикувани на други места, като условието е да се посочва източника на статията. Всяка статия има поле, в което пишеш нещо за себе си и си посочваш връзките.

Така при всяко публикуване получаваш връзки.

По принцип не съм голям фен на това, заради дублирано съдържание - т.е. получаваш връзки от страници с дублирано съдържание. Но от друга страна съм привърженик на микс от връзки - директории, статии, социални мрежи, форуми, блогове, yahoo отговори и разбира се "естествени връзки", които някой слага щото нещо го кефи.
 
Последно редактирано:
Re: Български директории за статии тип Ezine article

Поне ми стана ясно какви са тия директории дето търсиш , но наистина не е много продуктивно линкове от дублирано съдържание , но всеки си решава за себе си . За мен ще е добре да има повече такива блогове като моя където мога да си слагам линкове и да си пиша уникално съдържание , ако някой знае други блогове на тоя принцип да свирка , блога се индексира много по-добре от форума и отделните постове получават доста по-висок ПР.
 
Re: Български директории за статии тип Ezine article

а бе ние мъдрим тука една система за публикуване на статии и артикълс...ама да видим какво ще излезне :) .... Очаквайте инфо много скоро
 
Re: Български директории за статии тип Ezine article

От 2007-ма до сега се появиха 4,5 бг директории за статии и все още всички са доста далеч от Ezine.
 
Re: Български директории за статии тип Ezine article

И за да не е темата вдигната съвсем без смисъл и да дразни всички, а и n00p да не почервенее за това, че не е видял датата на публикуване ето едно малко списъче с български директории за статии

Код:
http://statiite.com/
http://artdir.info/
http://bg-dir.info/stat
http://www.eadvise.info/index.php
http://statii.net/
http://www.axeny.com/

Приятно публикуване и ако имате други директории може да ги споделите - ще е полезно за всички.
 

Горе