Български превод на Hotaru

fireteo

New member
Гледам са се появили няколко български hotaru сайт-а. И аз си направих един и се опитах да го преведа, но нещо не се получават нещата изписва ми някакви грешки, които немога да си обясня затова ще помоля някой, който успешно го е превел да сподели language pack-a 😉

Re: Български превод на Hotaru

Отваряй файловете с Notepad ++ -> отиваш на Оформление -> избираш "Промени кодировката на UTF-8 (без BOM) и почваш да пишеш на кирилица. Написваш го. Save. Качваш файловете, влизаш в админ панела -> Maintenance и натискаш Clear language cache.

Точно както каза mik
Вместо да чистеш кеша, можеш да го изключиш временно от настройките. За да виждаш промяната.
Иначе грешките ти идват от това че файловете не са запазени като UTF-8 without ROM

Между другото mik, линковете от началната страница на първата соц. мрежа от подписа ти не са dofollow 🙂. Говоря само за началната страница. Не знам неволно ли е, за това ти казвам.

Точно както каза mik
Вместо да чистеш кеша, можеш да го изключиш временно от настройките. За да виждаш промяната.
Иначе грешките ти идват от това че файловете не са запазени като UTF-8 without ROM

Между другото mik, линковете от началната страница на първата соц. мрежа от подписа ти не са dofollow 🙂. Говоря само за началната страница. Не знам неволно ли е, за това ти казвам.

Да знам че са nofollow.
А за грешките кеша ме упъти иво.апостолов, един ден се ошавих ... незнам какво става. 🙂

Последно редактирано:

А аз в началото докато се усетя че има кеш специален за тия файлове ...
Бях почнал да замествам в сорс кода променливите с текст на български 😀.

• Like
Реакции: mik

Back
Горе