Бързо създаване на 300 имейл адреса?

traki

Оптимист ReMember
имам нужда от създаване на 300 различни имейла адреса. Няма значение къде ще са. Акаунтите ще са от вида okolko1@мейл.нещо, okolko2, okolko300. Някакво предложение как да ги начаткам автоматично набързо!?

Re: Бързо създаване на 300 имейл адреса?

Мерси, Марто, измислих го.

sergei-Cho, твоят вариант не е лош, може и с него да стане. Реално на мен ми трябват, за да направя акаунти с тях и да потвърдя през тях писмото за активиране на тези акаунти.

Последно редактирано:

Споделям, ако на някой му притрябва за нещо такова, както на мен.

Най-лесния начин, който открих.: На ваш собствен домейн, през cpanel задавате редирект на несъществуващите имейли акаунти за този домейн. (Не всички хостинг компании са активирали услугата, по подразбиране, но предлагат варианти)

Функцията е известна като Подръжка на адрес по подразбиране (Default Mail Address)

Цялата поща, за която няма съществуващ получател хххххх@vashdomain.com се пренасочва към един ваш съществуващ имейл адрес

Ей, traki, без да искам ти дадох червена репутация, ако може шефа да я изтрие. Съжалявам ще се реванширам някак

Ей, traki, без да искам ти дадох червена репутация, ако може шефа да я изтрие. Съжалявам ще се реванширам някак

Само работа ми отваряте.... 😱

sergei-Cho, твоят вариант не е лош, може и с него да стане. Реално на мен ми трябват, за да направя акаунти с тях и да потвърдя през тях писмото за активиране на тези акаунти.
аз ползвам http://10minutemail.com/ за тези цели

Ние за мейлите, с които участваме в ипотпал ползваме редирект .

MacTeP Всичко ще си кажете вие 😉

За тази работа, с много уникални имейл адреси, това се оказа най-бързо работещия вариант. Старо, но златно. Няма отваряне на браузъри и прозорци, няма капчи, няма копи пейст. Дори не ти трябва да знаеш какво си писал преди @imedomain.com, така или иначе ще го получиш 🙂

p.s. Благодаря на всички за положителната репутация. Гледам, че скоро ще ставам известен 🙂

MacTeP Всичко ще си кажете вие 😉

То ние всичко си казахме: Как регистрирахме около 800 ипотпал участника . Помолиха ни да опишем как, а ние нямаме какво да крием, както предполагаха някой индивиди с видимо не здрав разум 🙂

Back
Горе