Ваучер за €100 реклама в Google! Коледна промоция!

По случай Коледа пускам ваучери по 100 евро!

- По 1 ваучер в акаунт
- За нови акаунти, не по-стари от 15 дни.

Цена: 15 лева.

Офертата важи до края на годината!

Re: Ваучер за €100 реклама в Google! Коледна промоция!

активирани акаунти предлагаш ли ?

Re: Ваучер за €100 реклама в Google! Коледна промоция!

Офертата е за ваучер.
За акаунти имам по-добро предложение. $750 (1 113 лв.) реклама през активиран акаунт за 160 лв.

За: Ваучер за €100 реклама в Google! Коледна промоция!

Да използвам темата да питам, има ли някаква опасност за сайтовете рекламирани с подобни ваучери. След известно време, ако съм ползвал различни ваучери да рекламирам сайт, този сайт да не вземе да изчезне завинаги от индекса на Г.?

Не бих искал да се е*авам с Чичо.

Да използвам темата да питам, има ли някаква опасност за сайтовете рекламирани с подобни ваучери. След известно време, ако съм ползвал различни ваучери да рекламирам сайт, този сайт да не вземе да изчезне завинаги от индекса на Г.?

Не съм чул някой да е имал такъв проблем. Е все пак и нетрябва да се прекалява с тези неща, аз съм рекламирал с ваучер един сайт 8 пъти. Само плюсове имам от това. Рекламирай 3-5 пъти сайта, изчакай няколко седмици и пак.

Re: За: Ваучер за €100 реклама в Google! Коледна промоция!

Re: За: Ваучер за €100 реклама в Google! Коледна промоция!

Няма да изчезне, но ще ти забранят да рекламираш сайта и евентуално теб ако те засекат по някакъв начин ще ти спират всичките акаунти който създадеш.

Я и аз да питам, само adwords акаунта ли може да пострада или и adsense? И може ли повече инфо за този акаунт със $750?

И аз искам инфо за акаунт със $750.

Сигурен съм че не би искал 🙂
Това което съм изпитал лично при реклама с ваучери
Ако нямаш адсенс реклами на сайта който рекламираш с адвордс и ако ти открият някакво нарушение на правилата, ти спират възможността да рекламираш сайта и !!! всички сайтове свързани с този сайт. Кои са свързаните сайтове могат да разберат от аналитикс акаунта и GWT акаунта.

Предположения.
При положение, че имаш адсенс реклами по сайта и едновременно с това го рекламираш в адвордс, вече си е нарушение на правилата (за арбитраж) и подозирам че има голяма вероятност да ти замине и адсенс акаунта.

Добре де, защо ги дават тези ваучери тогава. Невъзможно е да си мислят, че ще се ползват само от тези които току що са открили адвордс.
Според мен преценката е субективна и да съгласен съм, че ако имаш адсенс на сайта си за шамари, но ако лекинко (с 100 200 долара на година) рекламираш с ваучери реална и полезна бизнес услуга то това е добере и за Г. така се раздвижва пазара по моему 😉

traki - какво имаш предвид под свързани сайтове? Сайтове с връзки между тях, на един споделен хостинг или просто твои сайтове.

За: Re: Ваучер за €100 реклама в Google! Коледна промоция!

traki, не съм съгласен. Аз съм рекламирал с ваучери сайтове в който имам и Адесенс реклами и никога не е имало проблем. Даже някой сайтове съм рекламирал по 2-3 пъти с тези ваучери... е имало е случаи в който са ми банвали Адуордс акунта.
Лично мое мнение че нетрябва да се злоупотребява с ваучерите...

traki - какво имаш предвид под свързани сайтове? Сайтове с връзки между тях, на един споделен хостинг или просто твои сайтове.

Не са на един хостинг и нямат връзки между тях. Мои сайтове, регистрирани в един и същи аналитикс акаунт с наказания. И на тях не мога да правя кампании в адвордс.

traki, не съм съгласен. Аз съм рекламирал с ваучери сайтове в който имам и Адесенс реклами и никога не е имало проблем. Даже някой сайтове съм рекламирал по 2-3 пъти с тези ваучери... е имало е случаи в който са ми банвали Адуордс акунта.
Лично мое мнение че нетрябва да се злоупотребява с ваучерите...

Може, не споря, при всеки е различно. Само казвам да се внимава. И аз съм рекламирал над 10 кампании на различни сайтове с безплатни ваучери и до този момент не бях имал проблеми. Сега, в конкретния случай, някой от конкуренцията се е ядосал (все сайтове които всички са чували, с големи екипи за рекламни отдели), поразгледал обстойно сайта и го докладвал за нарушаване на правилата, с директно посочване на нарушеното правило и екипа на адвордс е реагирал на въпросния сигнал. В резултат на доклада първо спряха рекламите на сайта, после спряха акаунта, а в писмото за спиране пише "и всички свързани с него профили" със "забранено да притежавате или създавате други профили в адвордс, сега и за в бъдеще" 🙂

Последно редактирано:

Не съм чул някой да е имал такъв проблем. Е все пак и нетрябва да се прекалява с тези неща, аз съм рекламирал с ваучер един сайт 8 пъти. Само плюсове имам от това. Рекламирай 3-5 пъти сайта, изчакай няколко седмици и пак.

Разбира се,че няма проблем.Но аз препоръчвам подобна реклама само за ниши,които са трудни за оптимизиране(сео,кулинарни,дрехи,деца и пр.)
Иначе за 1 месец може да си издигнете сайта на първа страница,като за мен оптимизацията е по-добра инвестиция
Успех!

Back
Горе