Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Да използвам темата да питам, има ли някаква опасност за сайтовете рекламирани с подобни ваучери. След известно време, ако съм ползвал различни ваучери да рекламирам сайт, този сайт да не вземе да изчезне завинаги от индекса на Г.?
Не бих искал да се е*авам с Чичо.
Няма да изчезне, но ще ти забранят да рекламираш сайта и евентуално теб ако те засекат по някакъв начин ще ти спират всичките акаунти който създадеш.Да използвам темата да питам, има ли някаква опасност за сайтовете рекламирани с подобни ваучери. След известно време, ако съм ползвал различни ваучери да рекламирам сайт, този сайт да не вземе да изчезне завинаги от индекса на Г.?
Да използвам темата да питам, има ли някаква опасност за сайтовете рекламирани с подобни ваучери. След известно време, ако съм ползвал различни ваучери да рекламирам сайт, този сайт да не вземе да изчезне завинаги от индекса на Г.?
traki - какво имаш предвид под свързани сайтове? Сайтове с връзки между тях, на един споделен хостинг или просто твои сайтове.
traki, не съм съгласен. Аз съм рекламирал с ваучери сайтове в който имам и Адесенс реклами и никога не е имало проблем. Даже някой сайтове съм рекламирал по 2-3 пъти с тези ваучери... е имало е случаи в който са ми банвали Адуордс акунта.
Лично мое мнение че нетрябва да се злоупотребява с ваучерите...
Не съм чул някой да е имал такъв проблем. Е все пак и нетрябва да се прекалява с тези неща, аз съм рекламирал с ваучер един сайт 8 пъти. Само плюсове имам от това. Рекламирай 3-5 пъти сайта, изчакай няколко седмици и пак.