SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Взаимоизгодна размяна на фейсбук трафик

blue77

New member
Търсим администратори на по-голям брой страници в фейсбук или собственници на няколко страници с голям брой фенове за взаимоизгодна размяна на трафик.
Притежаваме приложение в фейсбук, което събира информация за страниците на потребителите, които го използват и има възможност да публикува на стените на страниците на ауторизиралите го потребители.
Идеята ни не е да злоупотребяваме по някакъв начин с информацията, която събираме, а да изградим мрежа от фейсбук страници. Като за тази цел с приложението ще събираме информация само на хора които имат повече страници в фейсбук и са съгласни да се публикува по-стените на страниците, които притежават.

В замяна на съгласието си и участието си, всеки участник в мрежата ще получава по-един пост на ден на стените на всички страници събрали се общо в групaта и в приложението. За момента имаме изградена мрежа от около 200 страници . Няколко от страниците са с над 100000 фена.
Така, че в случая само може да спечелите повече от страниците си. Колкото повече участници и страници съберем толкова по-голяма ще е ползата и трафика за всички.
Ако сте администратор на по-голям брой фейсбук приложения и страници, моля свържете се с нас на лични, еmail beni7@abv.bg skype blue7772.
От ваша страна не се изискват никакви усилия или популяризиране. Трябва само да използвате едно приложение в фейсбук и да ни предоставите вашето съобщение, които да публикуваме всеки ден на всички страници. Може да актуализирате съобщението колкото пъти пожелаете.
 
Последно редактирано:

Горе