Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Какво точно питаш? Защото ако въпроса е дали гугъл ще ти даде предимство някакво само защото дизайна ти е уникален, направен специално за сайта ти, а не темплейт, то не ми се вярва да е така.
Просто се опитваме да разрешим един спор - дали за Гугъл и посетителите е по-добре сайтът да е хубав, професионално направен и уникален - като този сайт за имоти например: http://imoti-plovdiv.bg/ , или е по-добре да е аматьорски, непрофесионален и правен по темплейт - като този сайт за счетоводство примерно - Счетоводни услуги в Пловдив - счетоводна къща Гарант
Някакви мнения?
Зависи как е направен съответния шаблон.
Опитът ми показва, че в момента готовите темплейти са в пъти по-качествено направени, отколкото може да ми ги направи някои дизайнер в BG. Ето някои от причините:
- Повечето темплейти вече са на HTML5, а повечето дизайнери не са чували за това чудо не техниката тук.
- Много темплейти поддържат адаптивен дизайн, а тук са още фенове на отделната версия за мобилен сайт.
- Хората на запад отдавна правят дизайните без или с минимален брой изображения, за сметка на CSS3 техники, като градиенити и т.н.
- Когато си купиш готов темплейт, получаваш версии за много типове страници и типове елементи в тях.
Изобщо, ако говорим за качествен платен шаблон, предимствата са много повече. И да, ако един шаблон е нарязан добре, написан на HTML5, има вградена Microdata и е бърз (заради използването на нови технологии), това несъмнено ще повлияе положително на търсачките.
А от дизайнерите в БГ можеш да си поръчаш да ти направят лого, което да пасва на шаблона и всичко става идеално. Ние така процедираме от години вече.
"Опитът ми показва, че в момента готовите темплейти са в пъти по-качествено направени, отколкото може да ми ги направи някои дизайнер в BG. Ето някои от причините:
Повечето темплейти вече са на HTML5, а повечето дизайнери не са чували за това чудо не техниката тук."