B bogdanov New member 26 Май 2011 #1 Разработваме един сайт за е-книги и ме интересува има ли начин да се разпознава вход през браузера на Киндъл. Благодаря предварително.
Разработваме един сайт за е-книги и ме интересува има ли начин да се разпознава вход през браузера на Киндъл. Благодаря предварително.
A azsym New member 26 Май 2011 #2 Re: Вход от Kindle bogdanov каза: Разработваме един сайт за е-книги и ме интересува има ли начин да се разпознава вход през браузера на Киндъл. Благодаря предварително. Увеличете... кво точно имаш предвид: като си в сайта и си свържеш киндела, браузера/сайта да го разпознава, че включен ли?
Re: Вход от Kindle bogdanov каза: Разработваме един сайт за е-книги и ме интересува има ли начин да се разпознава вход през браузера на Киндъл. Благодаря предварително. Увеличете... кво точно имаш предвид: като си в сайта и си свържеш киндела, браузера/сайта да го разпознава, че включен ли?
B bogdanov New member 26 Май 2011 #3 Re: Вход от Kindle azsym каза: кво точно имаш предвид: като си в сайта и си свържеш киндела, браузера/сайта да го разпознава, че включен ли? Увеличете... А, нещо много по-елементарно - какви точно хийдъри подава браузера на киндъла, че от вчера ровя Гугъл и не намирам. Както могат да се разпознават експлорер, мозила и прочие, както и десетина ПДА-та, вероятно може да се разпознава и киндъла.
Re: Вход от Kindle azsym каза: кво точно имаш предвид: като си в сайта и си свържеш киндела, браузера/сайта да го разпознава, че включен ли? Увеличете... А, нещо много по-елементарно - какви точно хийдъри подава браузера на киндъла, че от вчера ровя Гугъл и не намирам. Както могат да се разпознават експлорер, мозила и прочие, както и десетина ПДА-та, вероятно може да се разпознава и киндъла.
B bada-bing New member 26 Май 2011 #4 Re: Вход от Kindle http://stackoverflow.com/questions/3588170/what-are-the-amazon-kindle-user-agent-strings
Re: Вход от Kindle http://stackoverflow.com/questions/3588170/what-are-the-amazon-kindle-user-agent-strings