Въпрос за Добавяне на Подпис

Deneev Denev

New member
Здравейте, четох всичко в правилата, но оставам с впечатление, което незнам дали е правилно, че за добавяне на подпис ти трябват определен брой мнения. Има ли нещо такова или аз немога да намеря опция за сигнитчър 😛

Благодаря предварително.

За: Въпрос за Добавяне на Подпис

Аз като почнах да пиша тук, зададох същият въпрос като теб. Нямаш си на идея колко червена репутация изядох тогава 😀 А всъщност не ми беше целта да спамя и съм сигурен, че и твоята не е такава.

Трябват ти определен брой мнения, но не мога да се сетя за бройката. 20 или 30 май бяха.

Re: Въпрос за Добавяне на Подпис

Получава се така, защото от влизането си тук, бързате да сложите подписа си.

А защо ти е подпис? На 15 мнения ще имаш подпис. Аз още не съм сътворил нещо смислено затова стои нещо безмислено.

Re: Въпрос за Добавяне на Подпис

Има много ограничения за новите потребители, не е само подписът. Не могат да си слагат аватар, не могат изобщо да качват файлове, да гласуват в анкети... Много и са с цел предпазване от СПАМ. След определен брой коментари и при положителна репутация потребителят придобива стандартни права.

Общо взето имаме 3-4 нива на потребители, спрямо мненията и репутацията им, като при всяко следващо ниво възможностите му се увеличават.

За: Re: Въпрос за Добавяне на Подпис

За: Re: Въпрос за Добавяне на Подпис

ми то верно ако бързаш да слагаш подпис 99.99 % си спамър. За какво ти е подпис? Заради линка ли? За реклама ли? Че каква реклама искаш да си правиш от втория пост?
50 мнения и дори 100 трябва да са преди да слагаш подпис ако питаш мен.

Back
Горе