Въпрос за авторизация в Г+

diabolic.bg

The Old Wastelander
Имам два сайта в Г+. Както са изискванията им, направих обратно линкване към оригиналните сайтове, сложих линкове за автор и пъблишър в оригиналните и линк към сайтовете в Г+, за да са "свързани" според Гугъл. Дотук добре, обаче...

Когато проверявам през снипета на Гугъл, авторството на оригиналните сайтове се признава и всичко е наред. Въпросът с огледалата в Г+ обаче не стои така. Искат да сложа линк към профила на автора (т.е. аз). Да, ама няма място за такъв. Ако го поставя в раздел "Връзки", снипетът го чете, но не го одобрява. Оказа се, че трябва да изтрия линка към оригиналния сайт и на негово място в раздел "Уеб сайт" да поставя линка към профила ми. Тогава го одобрява, но хората, които посещават сайта в Г+ не виждат линка към оригиналния сайт, а виждат този към профила ми, което е тъпотия.

Някой да е намерил цаката на тази поредна гугълска глупост? Аман от недомислици!

Re: Въпрос за авторизация в Г+

OFF - доколкото знам - не трябва да имаш едновреммено и за автор и за пъблишър тагове, ако не се лъжа

на мен ми го дава като грешка

За: Re: Въпрос за авторизация в Г+

За: Re: Въпрос за авторизация в Г+

OFF - доколкото знам - не трябва да имаш едновреммено и за автор и за пъблишър тагове, ако не се лъжа

на мен ми го дава като грешка
Не е до таговете, колега. вероятно не ме разбра правилно. На оригиналните сайтове имам и автор, и пъблишър тагове, но там няма проблеми. Проблемът е в Г+, където не мога да слагам никакви тагове по обясними причини.

Back
Горе