SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Въпрос за блогрол

Илиев

New member
Как мислите, един (тематичен) блогрол сложен на сайт би ли повдигнал цялостният му рейтинг.

Примерно пускам блогрол на сео сайтове в едната си директория: http://www.daduru.com/feeds/

В момента е грозно и неподредено, просто хвърлих скрипта и не съм се занимавал със стайлшита и пагинацията.

Предполагам постоянно променящият се контент на тази страница ще накара търсачките да ме наобикалят по-често, но освен това дали ще има други положителни или отрицателни страни?

Последно редактирано:
Re: Въпрос за блогрол

Според мен винаги помага, но се твърди, че ще започнат да им свалят тежестта на линковете, ако просто са сложни като линкове

Re: Въпрос за блогрол

Ами пуснах 10-тина сео блога да се въртят, ограничил съм ги до 20 поста за сега, пък да видя какъв ще е резултата :)
ще има въпрос е на време...

Горе