SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Въпрос за деактивиран сайт

boy6

New member
Здравейте, има (временно) неактивен сайт - site suspension. Въпросът е - ако хостинг акаунта бъде активиран Гугъл ще го индексира ли отново или завинаги е наказан, как процедират и каква ще е съдбата му. Да се мести ли на друг хостинг с цел опазване на позициите. Благодаря.
 
Месец

(По същина сайтьт е некомерсиален - има ... сантимент, но също някои полезности и добро класиране на много страници. Май се уморих от него, но след седмица може да ми щукне друго и да съжалявам.)
 
Последно редактирано:
Доста е.
Определено ще навреди на репутацията на сайта. От Гугъл препоръчват (http://googlewebmastercentral.blogsp...-downtime.html) да се връща код 503 и да се подава и времето когато сайта вече ще работи. Така няма да се навреди на сайта. Обаче също казват, че ако е много дълго, дори и с 503 може да сметнат, че сайта е изоставен. Какво смятат за много дълго не знам.
 
Ами вече никаква страница не се появява в гугъл, но е в индекса, сигурно ги е пратил най-назад.
 
Продължението. Прекъсването беше толкова - малко под месец. Сайтът беше активиран и след два дни страниците заеха същата класация, която имаха. След 1 ден главната се нареди от 7-мо на 2 място. Може и само при мен да го показва така.
 

Горе