Въпрос за директории за статии

scoobydoo

Know you can!
Здравейте.

Знам че за всеки сайт е различно (предполагам), но понеже не съм запознат с "положението" с чуждестранните директории за статии, искам да попитам някои неща:

1. Обикновенно линковете, които можем да сложим в статията си, в самия текст ли са или след нея в блокче за автора или нещо такова.
2. Колко линка дологоре позволяват да се слагат?
3. Мога ли да използвам една и съща статия или поне spin-ната?

Дологоре как е положението искам да разбера, знам че всеки сайт може да има различни правила.

Мерси.

Re: Въпрос за директории за статии

Здравейте.

Знам че за всеки сайт е различно (предполагам), но понеже не съм запознат с "положението" с чуждестранните директории за статии, искам да попитам някои неща:

1. Обикновенно линковете, които можем да сложим в статията си, в самия текст ли са или след нея в блокче за автора или нещо такова.
2. Колко линка дологоре позволяват да се слагат?
3. Мога ли да използвам една и съща статия или поне spin-ната?

Дологоре как е положението искам да разбера, знам че всеки сайт може да има различни правила.

Мерси.

1. Зависи, но повечето директории позволяват един линк в бодито и останалите линкове в блокчето за автора под статията.
2. Зависи, но е препоръчително да се публикува максимум 2 линка. Повече няма смисъл
3. В никакъв случай не пращай една и съща статия, доста малко директории ще я одобрят, а и тези които го направят - не си струва.

За спиннатите статии идеята е друга. Оригинала задължително се добавя в EZ и най-добре би било да изчакаш да бъде одобрена и публикувана. След това взимаш тази статия и я спинваш и ако е достатъчно добра ще бъде одобрена, а освен това реално помага и за пред гугъл 🙂 Но е добре да намериш софтуер, който да ти извежда само и само най-уникалните статии и да ги ограничиш до 50-100 примерно. Така от една статия за 300 думи можеш да създадеш няколко такива с почти минимална прилика помежду си(постигал съм резултати от под 4% - 42 статии от една обикновена статия на български с 300 думи)

Мерси!
За спинване имам някаква руска SEO Anchor Generator. Ина едни настройки но не ги разбрирам щото са на руски. Ако някой я знае може ли да ми каже как да я накарам да ми покаже само тези с най-висока уникалност? Или да ми препоръчате друга програма?

тази е хубава, онлайн версията ли ползваш или офлайн?

за онлайн това са настройките за офлайн трябва да е нещо аналогично

случайная генерация
а в Дополнительно чекни всички и избери до сто варианта

като за безплатен вариант това е доста приличен спинър. Недостатъкът на съветския спинър е, че няма база със синоними. Виж това crewriter.com има база със синоними, но няма офлайн вариант

ако ти трябва добър спинър thebestspinner.com малко е лагав като се натовари и сървъра понякога пада, но пък базата със синоними постоянно се обновява. Ако ти трябва да една - две статии по-добре ползвай услугите на фрилансър за спининга. Колегата JustAn скромно не е споделил линка си към услугата, но точно той предлага читаво спинване.

С какво възнамеряваш да ги събмитваш? ако искаш мога да ти ръгна статията в стотина директории и без това мисля да предлагам услугата официално вече

Разработваш една статия, избираш да се генерират колкото се може повече варианта, след това отиваш в секция "Результат" . Там имаш "Удаление похожих" и след натискането на този бутон ще се появи едно поле "Максимальньй схожести" - това означава Максимална прилика между статии. Тук вече си играеш - колкото по-малък процент е толкова по-малко статии ще показва, но те ще са по-уникални.

П.С Това е за офлайн варианта

Последно редактирано:
  • Like
Реакции: gvv

@JustAn
Мерси, това ми трябваше.

@BullBlogger
Благодаря за информацияра и линковете. Ще ги прегледам.
За сега ще пробвам ръчно да пратя, след това ако реша да наемам някой ще те имам предвид.

Поздрави.

Back
Горе