SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Въпрос за една флаш реклама

M

mvmrik

Guest
Става въпрос за това - http://www.napravisam.bg/forum/viewforum.php?f=20 горе в дясно, където като се сложи стрелката на мишката върху него и се отваря рекламата. Откъде мога да намеря такова нещо, да слагам реклами по този начин?
 
Re: Въпрос за една флаш реклама

за WordPress има готови плъгини, питай Гошето за "Page peel" или "peel effect" той знае
 
Последно редактирано:
Re: Въпрос за една флаш реклама

Работата е там че не ми трябва за Wordpress, както и да е, незнаех че се казва peel и по това го намерих. Сложих го и лошото е че не работи под Opera, незнам защо така се получава. С IE, Firevox и Google chrome си работи, а с Опера не иска. Каква може да е причината? Вижте при вас как е - http://bgsite.info . Сега е само бяло, защото не съм слагал банери, но все пак се вижда как работи.
 
Re: Въпрос за една флаш реклама

при мен с опера 9.50 работи, ама и да не работи не се притеснявай. Гледай в основните браузъри да работи - ИЕ6, 6.5 и 7 са с 60 и нагоре дял, Операта да е с 2.5 до 3 %
 
Re: Въпрос за една флаш реклама

мойта е 9.51 и не работи незнам защо, а този сайт от който го видях си го показва операта
 
Re: Въпрос за една флаш реклама

Готово, свалих друг скрипт от друго място и той работи и с Опера.
 
Re: Въпрос за една флаш реклама

И аз го сложих , но при мен под IE не се вижда , ако има някои с опера може да хвърли едно око дали се вижда Новини24 , а също така от къде се наглася към кои сайт да е рекламата , че аз редактирах pagepeel.php и пак си праща към същия сайт
 

Горе