SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Въпрос за кеша на Гугъл

Hoover_steel

New member
Здравейте спецове,
пиша тук за втори път и съм супер приятно изненадан от професионализма и отзивчивостта на потребителите на този форум.
Ситуацията на кратко: Имахме проблеми с тема във форума на бг-мамма, която беше пусната тенденциозно от наши конкуренти и се класираше добре по една от основните ни ключови думи, защото в заглавието на темата присъстваше конкретната дума.
Влязохме във връзка с бг-мамма и им доказахме, че описаните в темата неща са клевети. Те се съгласиха с нас, но ни казаха че не могат да изтрият изцяло темата, тъй като е против правилата им. Промениха обаче заглавието на темата, така че ключовата дума, която ни притеснява да не присъства там. Все пак обаче Гугъл все още си я класира със старото заглавие. Изминали са само няколко часа от тази промяна, но ме интересува кога и дали гугъл ще отчете смяната на заглавието на темата и ще си обнови кеша, и дали ще спре да класира темата по тази дума?

Благодаря ви предварително!
 
Кога - никой не може да ти каже. Зависи от много фактори, но едва ли ще е прекалено дълго чакането.
Дали - да, със сигурностм въпрос на време е.
 
Обновяването на страниците може да стане сравнително лесно със SEOPingler. Пускаш го, слагаш URL-a, натискаш бутона. Търсачките идват за секунди и до някакво време ще се обнови и кеша. Не мога да се конкретизирам за времето - може да трае секунди, минути, часове или ден-два, но е сравнително бързо.
 
Най-късно до седмица трябва и кеша на Гугъл да е вече друг. По принцип сайтовете, които се обновяват по-често (както е бг мама) се обхождат и по-често от бота, така че промяната ще настъпи бързо.
 
Много благодаря за мненията! Както винаги сте 100%-ви професионалисти. Жалко, че в повече области на бизнеса няма толкова подготвени и конктретни хора, които говорят точно по темата.
 
Дали има версия на SEOPingler за Windows или Android? За съжаление не разполагам с хардуер, на който да има Mac OS.
 

Горе