Въпрос за ключова дума

hidroresurs

New member
Възможно ли е сайт, в който не се съдържа определена ключова дума, да излиза на първата страница по тази дума? В моя случай сайта е изцяло на български, а ключовата дума на английски. Забелязах, че сайта излиза на първа страница само в гугъл.бг, но все пак е странно, защото никои от конкурентите(на българските ключови думи), които имат по-високи резултати не излизат там. Излизат само сайтове на английски език и въпросния на български.
Думата, за която става въпрос е well drilling.

Последно редактирано:
Re: Въпрос за ключова дума

Може, що да не може. Напиши в гугъл click here и виж в колко от класиралите се сайтове фразата я има (сайта на adobe например я няма а от години е на първа по тази "ключова дума")

Възможно е сайтът да се класира и без ключовата дума в него, когато има голям брой линкове с този анкор към него. В случая с Адоб Акробат, в много сайтове за теглене на пдф файлове има линк "Ако нямате адоб акробат кликнете тук". Съответно към сайта на Адоб има купища линкове с анкор "click here".

Та в резюме: Да сте спамили наскоро с well drilling?*

* или да сте поверили сео-то на външни "специалисти"

едит

Последно редактирано:

Аз не съм спамил well drilling, въпреки че може да има 4-5 линка и от мен с тази ключова дума.
8.drilling for water hidroresurs ltd drilling for water
23.well drilling
Това ми показва уебмастъра за линковете с anchor. Просто ми беше интересно, че се класирам редом с домейни като howtodrillawell, на които заглавието на началната страница съдържа well drilling, а аз дори нямам никъде в текста тази дума.

Последно редактирано:

Ами ти фърли ли едно очо какво включва тая услуга за 70 лв? Малко събмит за първоначално бутване и това е. Ако имаш нужда от сериозна оптимизация комуникирай директно със сеом. Това в хост.бг е просто стандартен пакет. Не казвам, че е лош но това не е достатъчно. М др аз поне не видях краен срок за извършване на услугата.

следващия момент търсиш в гугъл.бг мен резултатът не ме изненадва чак толкова - реално за тази фраза конкуренция на български практически няма. Т.е. не е кой знае какво чудо, че в локалната версия на гугъл излизаш по тези кл думи след като ти самия си бучнал няколко линка с този анкор

В общи линии един бегъл преглед на линковете ти ме навежда на мисълта, че от хост.бг са си свършили работата или поне вършат нещо - имаш линкове от каталози и т.н.

Повечето от тези линкове аз съм ги добавял ръчно. Някои от другите стъпки като проучване на ключови думи също съм направил.
Тази услуга - целта, за която я взех, там където не е добавен сайта да бъде добавен(защото в момента нямам достатъчно време). Аз в каталози, директории, форуми и сайтове за обяви също съм добавял много и то ръчно.

Последно редактирано:

Аз ти препоръчвам да се обърнеш към хост.бг за съдейтвие. Има много логични обяснения да не получиш рипорта си.

Най-малкото преди да започнеш да критикуваш услугата из форумите е нормално първо да попиташ съпорта на доставчика. Ако те не ти отговорят тогава ок - питай из форумите, но преди това?

Пишеше, че ще ми пратят статистиката на мейла, а те са я пратили в контролния панел така, че грешката си е моя.
Извинявам се на Хост.Бг и съответно на сеом.бг . Ще изтрия и нещата, които съм писал по техен адрес.
Благодаря за съветите BullBlogger.

Back
Горе