SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Въпрос за линкове от силно тематични сайтове?

Hoover_steel

New member
Здравейте отново,
SEO темата ми става все по-интересна, и вече започвам да разбирам защо сте запалени толкова по нея...има си тръпка:)

Въпросът е следния: По някаква голяма случайност открих, че 2 сайта на мои добри познати се класират супер добре по определена ключова дума, която ме интересува. Единият е wordpress.com блог, с другият сайт е по-скоро с научна тематика по темата(не е блог). По думата, която ме интересува се класират добре с по една вътрешна страница и от двата сайта.
Приятелите се съгласиха да ми сложат линк към мен на съответните страници, но няма как да бъде в хедъра....могат да го сложат в текста на самите статии.
Как е най безопасно да се допълни текста на съответните страници, така че като се постави линк към мене Гугъл-а да не помисли, че това са купени линкове или нещо такова. Притеснява ме факта. че особено статията в блога, която се класира добре и публикувана в далечната 2008 г., и сега машиналното добавяне на един линк към комерсиален сайт може да се окаже проблемно.
Предварително ви благодаря за мненията!
 
Слагай линковете в статиите без да притесняваш. Относно това, че статията е стара, също няма проблем. :)
 

Горе