Въпрос за моят първи wordpress сайт

youth_boy

Banned
Здравейте не знам къде точно да публикувам моят въпрос и за това реших тук в чат дано някой да ми отговори. Скоро си направих един сайт на Wordpress (преди 6 дни) качих го на безплатен хостинг, имам си домейн и реших да видя какво ще излезе. За 5 дни съм добавил 4 униклани статии, качил съм All in one seo pack настроил съм тайтъли, ключови думи към статиите, постовете, линковете абе въобще всички. Сложих и Google Analytics. Тъй като сайта е на английски език го добавих в някои социалки чужди както и в десетина директории. Странното е, че когато напиша в google site:урл-то ми не ми показва линкове към мен защо според вас е така ? До този момент аналитикса ми показва само по 1-2 посещения от България като явно, че брои мойте като влизам в сайта. Какво може да съм оплескал, че да не ми се показват линковете site:url-to и липсата на трафик само на това, че кандидатствам с трудни ключови думи ли се дължи (health magazine, health advice) и т.н.

Ще се радвам ако ми отгворите и ми дадете съвети как да привлека някакъв макар и скромен трафик. Благодаря предварително за отговорите и ви пожелавам всичко добро.

Re: Въпрос за моят първи wordpress сайт

site:url-то, показва не линковете към теб, а индексираните страници от твоя сайт в Google. Щом нищо не показва с тази команда, значи все още сайта ти не е индексиран. Продължавай да си набавяш линкове към него, събмитни и статиите в някои социалки. Общо взето почвай да си набираш линкове към сайта, не само към главната, но и към публикациите.

Re: Въпрос за моят първи wordpress сайт

Благодаря за отговора. Само искам да попитам това, че като напиша името на сайта в търсачката тя го открива както и още една негова страница не значи ли, че сайта е индексиран. Странното е, че използвах някакъв тул за анализ на сайта в коя страница се намира и ми изписа някакъв надпис от сорта на Google blocked your IP temporary (нещо такова беше).

За: Въпрос за моят първи wordpress сайт

За: Въпрос за моят първи wordpress сайт

Възможно е от настройките на Wordpress да си избрал търсачките да не те индексират 🙂. Или просто ти трябват още беклинкове и/или време.

Back
Горе