SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Въпрос за прехвърляне на акаунт

climent

New member
Закупих стар акаунт в Кешбърнърс.При промяна на личните данни в профила трябва ли да ги уведомя / тази операция при тях разрешена ли е/ и мога ли да имам на един акаунт повече от един сайт?
 
За: Въпрос за прехвърляне на акаунт

За: Въпрос за прехвърляне на акаунт

Промени си ги, като той автоматично ще запази всичко след "събмит" бутона. Не ги уведомявай, това, че си го направи е достатъчно явно, че акаунта има нови детайли. За това са едитабъл - за да се сменят. ;)

Може да имаш на колкото си искаш сайтове, както може да имаш колко си искаш аф. акаунти (тяхното ID) на един сайт, важното е да се генерират продажби, което е водещо в идеята за афилиейт маркетинг. Честито за покупката и ти пожелавам много продажби, поразгледай им форума и потърси малко вътрешна информация, която да те насочи. Наското пуснаха доста атрактивни продукти. ;)
 
За: Въпрос за прехвърляне на акаунт

За: Въпрос за прехвърляне на акаунт

Информацията ми беше много полезна.
Голямо благодаря на Blinky.:)
 

Горе