SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Въпрос за сменя на адрес в Г+ локал

nikitka

New member
Здравейте,
много се извинявам, ако мястото на този пост не е тук.
Налага се да променя физическия адрес на верифицирана вече бизнес страница в Г+ локал. Преди време четох, че промяната от графата информация не е желателна, но не намирам като информация по какъв друг начин трябва да се промени, така че да няма проблем. Освен това имам две отделни страници на този бизнес, който са се получили преди време когато G Places се сля с Г+ локал. Двете се показват при различни ключови думи и за това не знам удачно ли е да е слеят в една.
Ще съм ви благодарна ако споделите как трябва да коригирам физическия адрес в Г+ локала.

Благодаря предварително.
 
Променяй само през Map Maker! Дублажът не е проблем, всеки има.
Благодаря за съвета. Сега това пробвам, но когато дам Edit и след това Преместване на адреса /втората опция/ сместя си маркера, пиша си причината и ми изписва надпис "Някои от елементите в диапазона от адреси съдържат невалидни данни". Пробвах без да слагам обяснение за промяната, да напиша в полето с адреса новия адрес и все този надпис и не знам какво да правя вече.
 
Пробвай да го нацелиш по-прецизно върху самата улица маркера. Също така се увери, че всичко в записа е попълнено на 100%.
Ще пробвам, макар че ми направи впечатление, че като преместя маркера в полето адрес си стой стария адрес, влизам да го редактирам попълвам всичко и пак този надпис.....
Поставям маркера на точно място върху самата сграда и пак не иска ... не знам вече
 

Горе