Въпрос за статии и линкове

TZahariev

Senior Member
Здравейте колеги. Бих Ви помолил да споделите опита си какво е най-доброто и 100% оптимално разположение на линковете в една статия и дали е най-добре, анкор текст А да сочи към сайт А и анкор теркст Б да сочи към сайт Б или може два линка към различни сайтове да са с еднакъв анкор(в случая оптимизирам сателитки които се борят за една и съща ключова дума), тогава дали ще бъдат обхдени както трябва и прочие.
Благодаря Ви.

Re: Въпрос за статии и линкове

Аз лично не бих ги направил да са с еднакъв текст. Имам едно наум. А и точно в момента, когато Гугъл намалява тежестта на точния текст на връзката, е най-подходящо на едното място, дори на двете да използваш синоними.

За: Въпрос за статии и линкове

Мерси а като разположение единия в началния параграф а другия в края добре ли е ?

Ами просто го прави възможно най-произволноизглеждащо 🙂. Ако това е дума изобщо. Нали се сещаш, че първата дума да е линк или пък двата линка да са ти точно ключовата дума и едни и същи, не е точно нормално или произволно. То дори ще е добре единия ти линк да е към някакъв сайт дето не е твой и е по темата.

Re: Въпрос за статии и линкове

При мен: 2 линка с различни анкори към един и същи сайт, но различни URL. Задължително 1 линк към ауторити сайт + поне един вътрешен линк към сайта където е поста. Тъпо е да почваш статия с линк-препратка към външен източник. Външните линкове ги слагам от средата надолу, и както вече писах от няколко седмици 50% от заявките за линкове са с анкор "Click here" или "Here". Не се стрема към точни думи, ползвам повече словосъчетания или синоними.

Back
Горе